Chahid Charrak heeft maar liefst zes succesvolle bedrijven in de sanitair- en tegelbranche, maar hetgeen waar hij zichzelf in het publieke oog heeft gespeeld is zijn Lamborghini Performante met 639 pk, vandaar ook het pseudoniem Dutch Performante. Jay-Jay Boske maakte samen met Charrak een video voor het YouTube-kanaal DAY1, waarin ze het hebben over zijn ondernemingen, de liefde voor auto’s en vastgoed. “Ik denk dat ik nu een kleine 40 panden heb.”

Dutch Performante als YouTuber en ondernemer

Nu is hij niet alleen een uiterst succesvol ondernemer met 138 man personeel in dienst, maar onderhand ook een bekende influencer. Hij heeft inmiddels ruim 470.000 volgers op Instagram en ruim 315.000 abonnees op YouTube. Hier verdient de ondernemer dus ook nog een zakcentje mee, terwijl hij te kenmerken valt als de Nederlandse Mr.Beast. Maar heeft dus diverse inkomstenbronnen. Het grote deel doet hij samen met zijn compagnon.

“Ik denk dat ik nu een kleine 40 panden heb.”

Uiteraard gaat hij ze niet een voor een opsommen, maar de 31-jarige doet wel een klein boekje open over enkele vastgoedprojecten. “Eerst kocht ik altijd eengezinswoning op en splitste die in drieën, maar op het gegeven moment is het balletjes vastgoed gaan rollen. M’n compagnon kocht er eergisteren nog een van € 1 miljoen, vorige week een van €2,5 miljoen in Rotterdam, daar komen 25 appartementen in. In Almere-Haven heeft hij er een gekocht voor voor € 3,6 miljoen.”

Dit doet Chahid Charrak allemaal samen en in overstemming met zijn compagnon. Altijd 50/50. “Als je niet kan delen kan je niet vermenigvuldigen”, voegt Dutch Performante aan. In de video hieronder vertelt hij meer over zijn manier van zaken doen en zijn andere inkomstenbronnen.

Het vermogen van Dutch Performante liegt er dan ook niet om.