Dominik Włodzimierz Groot, beter bekend als Mr.Polska, heeft al een voet aan wal in de Nederlandse scene, maar ook in het land waar zijn ouders vandaan komen, Polen, is hij een naam voor zichzelf aan het maken. De 32-jarige artiest, wonend in Utrecht, houdt zich niet alleen maar bezig met zijn muziek en bracht afgelopen week een opmerkelijk t-shirt uit in samenwerking met het kledingmerk In Gold We Trust.

555 voor een t-shirt

Mr.Polska en In Gold We Trust vinden het shirt €555 waard. Het overgrote deel van deze prijs komt door het €500 biljet die als het ware tentoon wordt gesteld op de voorkant van het t-shirt. Op zijn Instagram zei hij het volgende over de samenwerking: “We maakte deze waanzinnige t-shirt collab met In Gold We Trust. Als je goed kijkt, zie je dat er een echte € 500 biljet in gestikt is. De prijs: €555, beperkte drop!” De aankondiging vond plaats op het Instagram account van Supersized.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 (@mrpolska)

Om überhaupt kans te maken moet je deelnemen aan de raffle, soort loting nadat je je hebt ingeschreven via deze link. Als je wordt uitgekozen kan je ‘m komen ophalen (lees: kopen) in Amsterdam. Het exacte moment moment wordt pas na 12 oktober bekend gemaakt

Wij betwijfelen of het een slim idee is om met dit shirt over straat te lopen. Je bent wel ineens een heel stuk interessanter voor criminelen en kwaadwilligen. Je zult sowieso de aandacht trekken, maar of dat in dit geval positief is, moet nog maar blijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUPERSIZED (@supersized_insta)

Mr. Polska lanceert exclusieve bezorgservice voor etenswaren

Hij is overigens zelf eigenaar van de Instagram-pagina, Supersized, waar hij het t-shirt op promoot. Hij richtte het op met producer Max Koedijk en samen willen exclusieve etenswaren uitbrengen in combinatie met luxemerken als Louis Vuitton en Gucci. Gezien de merken waar hij het aan verbindt en de duurzame ingrediënten, zullen de prijzen variëren tussen de € 1300 en € 1700.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUPERSIZED (@supersized_insta)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUPERSIZED (@supersized_insta)