Als je de woning in Den Haag, Willemspark, voor het eerst ziet zul je niet per se onder de indruk zijn van de sfeer en uitstraling van het huis. Het is grof gezegd een lichtblauw blok met oranje dakpannen. Niet heel indrukwekkend. Deze impressie zal snel omslaan zodra de hoge deuren voor je ogen openen. Je zult dan terecht komen in een supermoderne, nabij het het centrum van Den Haag.

Prachtig uitzicht vanuit de keuken

De woning van 239 m2 aan woonoppervlak heeft in totaal vier verdiepingen. De keuken en de garage bevinden zich op dezelfde verdieping. De huidige eigenaar heeft een mooie bolide paraat staan, anders zou hij nooit een glazen gedeelte maken dat je naar je auto kan kijken. Dus hopelijk jij ook. Op de foto’s is ook te zien dat het beslist geen merkwaardige keuze is. Het kan wel gevaarlijk zijn, want je eten blijft zo aanbranden als je de hele tijd naar je auto loopt te staren. Verder is er nog een eetruimte en een wijnkoelkast in de grote open keuken met wel twee kookeilanden.

Den Haag

Op de tweede verdieping is een grote woonkamer met een open haard en een aantal relaxstoelen. Er is een gastslaapkamer met een eigen badkamer, en een aantal opbergruimtes te vinden op deze verdieping. Op de derde verdieping zijn er drie slaapkamers met twee grote inloopkasten, een grote badkamer en een gang die je naar deze ruimtes leidt.

De laatste verdieping is niet overdekt, daar kom je uit bij het dakterras die uitkijkt over het centrum van Den Haag. Helaas ontbreekt de jacuzzi nog wel op het dakterras. Het zou de ideale plek zijn om een jacuzzi te plaatsen. Lekker met een glaasje champagne uitkijken over het centrum van Den Haag. Klinkt als een eer reëele optie voor de toekomstige eigenaar.

Wie ziet zichzelf al hier in Den Haag wonen?

Voor deze schitterende woning betaal je een kleine € 2 miljoen, € 1.975.000 om precies te zijn. Bekijk via deze link de advertentie van de woning.

Villa Den Haag Dakterras Den Haag