Puerto Rico is een eiland naast de Dominicaanse-Republiek en leent zich als de ideale vakantiebestemming voor menig toerist. Dit komt door het tropische klimaat en de schitterende omgeving op het eiland. Als je veel geld hebt en hier op vakantie bent met een grote groep hebben wij hier de duurste en meest luxueuze villa die te huren is op Puerto Rico. Casa Estancia wil zijn gasten een geweldig verblijf geven die ze niet snel meer zullen vergeten. Uiteraard tegen een fikse aanbetaling.

Casa Estancia op Puerto Rico biedt alles wat je verlang op een resort

Als je de villa huurt heb je ook meteen toegang tot het ST. Regis Bahia Beach Resort die op een kleine loop afstand te bevinden is. Dit privélandgoed met wel 1300 vierkante meter woonruimte heeft genoeg ruimte voor een hele boel gasten.

“Gasten van Casa Estancias hebben volledige toegang tot de voorzieningen van het resort, waaronder de Beach Club, Golf Club, een 18-holes Robert Trent Jones Jr.-golfbaan, een fitnessruimte, een tennisclub, een boothuis met watersporten en 483 hectare omheinde ongerepte maritieme Woud. Casa Estancias maakt deel uit van het Bahia Beach Refined Luxury Rental Program, dat de dagelijkse resorttoeslag, dagelijkse schoonmaak, twee 4-persoons golfkarretjes en een toegewijde conciërge voor de duur van de reservering omvat.”

Villa Puerto Rico

Vanbinnen is het ook zeker niet verkeerd. De woning heeft vier slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. De master suite is hier nog niet bijgerekend, deze slaapkamer verdient een aparte aankondiging. Verbonden aan deze suite zit een eigen inloopkast twee badkamers en nog privé kantoor. Deze slaapkamers zijn allemaal verdeeld over twee verdiepingen.

De hoge ramen zorgen voor veel lichtinval in de villa en met het witte interieur past dat perfect bij elkaar. Verder is er nog een tv-kamer, een mediaruimte, een eetkamer, een spa, een fitnessruimte en een keuken waar niks in ontbreekt.

Villa Puerto Rico

De achtertuin van de villa is ook prachtig. Het beschikt over een uitgestrekt terras met een groot zoutwaterzwembad die omringd wordt door allemaal ligstoelen waar je heerlijk in kan relaxen. Ook de buitenkeuken kunnen we afstrepen, waar je heerlijk een fles champagne open kan trekken en wat wagyu kan grillen. Er is nog een grote picknicktafel, een geweldige audiosysteem een groot grasveld en warme douches om het zoute water van je af te spoelen.

Tienduizenden per nacht

Je hebt ook nog de beschikking over een fulltime butler en een privé-chef. Voor al deze luxe betaal je $ 30.000 per nacht. Zie alle mogelijkheden op de website van In Villas Veritas.

Villa Puerto Rico