Is zon, zee, strand en luxe aan jou besteed, maar houd je graag wel een hand op de knip? Dan hebben we hier de absolute oplossing op deze verhouding. Namelijk een vrijstaande villa in Los Montesinos, Zuid-Spanje, voor iets meer dan 3 ton. Het geheel ligt er al aardigst sjeik bij met een marmeren trap, marmeren badkamers en vloeren, diverse planten en de kitscherige ‘home’-bordjes zijn ook al van de partij. 

Veel waar voor je geld

Voor dat geld krijg je een heel hoop terug. Namelijk een woonoppervlakte van wel 112,85m² groot waar 3 slaapkamers in gerealiseerd zijn. Er zijn 2 badkamers die zijn uitgerust met vloerverwarming, douche schermen en badkamerkasten met verlichting. Tapas kan je in je keelgat laten verdwijnen in de een lounge/eetkamer of de open keuken met een alles erop en eraan.

Zuid-Spanje

Kwaadwilligen en pottenkijkers worden buitenspel gezet door elektrische aluminium rolluiken en de ramen zijn allemaal voorzien van hoogwaardig glas. De toegangsdeur heeft 6 ankerpunten om een extra laag veiligheid te bieden. Het perceel is 212.6m² en heeft een toegangspoort, een parkeerplaats, een oplaadpunt voor EV’s, een eigen tuin en een terras.

Marmer

Verder is er in de ruime tuin een privé zwembad van 5 bij 3 meter met ligstoelen. Bijkomend is een villa is natuurlijk niet compleet zonder dakterras en die ook zeker aanwezig, met glazen omheining. Paar palmbomen en een loungesetje neerplempen en klaar is kees. 

En een prachtig dakterras om te ontspannen in Zuid-Spanje

De locatie van deze villa ligt op slechts 200 meter van verschillende restaurants, bars en een boodschapje doen is ook zo gedaan. Een idyllische locatie voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Zeker te bedenken dat de villa slecht minuten rijden verwijderd is van allerlei stranden, golfbanen, jachthavens, winkelcentra en recreatiegebieden.

Het is op de markt gebracht en wordt aanboden door My Costa Brava Villa. Ondanks de interessante ligging en de luxe afwerking wordt er slechts €309.900 voor gevraagd.

Zuid-Spanje marmeren trap in Zuid-Spanje