Het is weer zondag geweest en dat betekent maar één ding: een gloednieuwe Pure Luxe-video. Afgelopen weekend vond de Masters Expo, ofwel Masters of LXRY, ofwel Miljonairs Fair, plaats in de RAI te Amsterdam-Zuid. Uiteraard waren we van de partij en arriverende we in een waanzinnige auto van Le Zen Europe. Maar op expo zagen we nog meer chique bolides. Oh, en we gingen ook nog even langs 538 om te sabreren.

Wat kopen de rijken op de Masters Expo?

Masters Expo, een soort grote speeltuin voor de rijken. Dus wat de rijken zoal doen met hun geld zie je hier. Inclusief een preview van de nieuwe Range Rover 2022, een door Pablo Lucker beschilderde Lamborghini Aventador en de favoriet van Floris: de Bentley Flying Spur. We slenteren van de ene stand naar de ander en nemen nog even plaats in een privé-jet en gaan aan boord bij een jacht bij Vandervaart Yachting.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris FC Wyers (@floriswyers)

Met ook weer een heurlijcke winactie in samenwerking met Le Zen Europe. Ook liepen we onze amice Mark Baanders (Slijptol!) van PowNed nog even tegen het lijf en gaam ik op het einde van de video langs bij Radio 538, alwaar we live een fles champagne sabreren.

Kijken en genieten dus weer. Santé!