Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar als jij negen jaar terug deze video tegen was gekomen op de YouTube video van Davinci Jeremie en je had ook nog eens geluisterd naar zijn advies was je nu miljonair/miljairdair geweest.  Deze vrolijke vriend raadde je namelijk aan om minimaal $ 1 dollar in Bitcoin te investeren en zo geschieden weten we allemaal wat op dit moment de prijzen van Bitcoin zijn.

Davinci Jeremie profiteerde optimaal

De man die deze video heeft gemaakt gaf natuurlijk niet alleen het advies, maar hij had er zelf ook een vrij goede investering in gedaan zodat hij de rest van zijn leven in ieder geval nooit meer druk hoeft te maken als het gaat om geldzaken. We zien nu vaak op sociale media mensen die beweren er veel verstand van te hebben en jou binnen een korte tijd rijk te maken.

Davinci Jeremie

Deze man uit Amerika was één van de weinigen die hier daadwerkelijk realiteit van kon maken in. Op het moment dat de video werd geplaatst werd de video niet heel veel bekeken, maar nu de Bitcoin rond de € 50.000 zit dook deze video op en toen de datum van plaatsing bekend werd ging deze video binnen no-time viraal.

Davinci Jeremie is de naam van deze geniale stakker. Door zijn eigen adviezen te hebben opgevolgd leeft hij als een koning. Hij had niet 1 euro, maar duizenden geïnvesteerd. Met zijn luxe leventje bevindt hij zich nu op luxe toegangsoorden zoals: stranden, grote jachten, privé-vliegtuigen en op in rijke landen zoals Monaco en Dubai. Kortom het typische luxe leventje. Hij is ook zeker niet bang om zijn rijkdom te laten zien. Op zijn Instagram barst het van de foto’s met dure spullen en luxe faciliteiten.

Gaat dit fenomeen ooit nog voorkomen?

Of dit soort video’s in het heden nog gaan komen waar we zelf op kunnen anticiperen is natuurlijk nog de vraag. Met een beetje goed speurwerk en de juiste instelling van de maker is het altijd het proberen waard. Investeren is nooit een zekerheid geweest en in dit geval dus ook niet. Dat neemt niet weg dat de gemiste kans op de video van Davinci Jeremie toch relatief pijnijk is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Davinci Jeremie (@davincij15)