Voor de echte Home Alone fans was de foto van de buitenkant zien al genoeg om deze  te herkennen van de Home Alone films. Als je voor bijna elke Nederlander kan spreken hebben ze minimaal één film van de zes gemaakte films. Als dit niet zo is is de eerste film een absolute aanrader om te kijken rond Kerst.

Home Alone huis

Het huis waar alle geniale acties worden uitgevoerd op de dieven is in de maand December te huren als AirBNB met foto’s van de desbetreffende familie, de perfecte kerstversiering. Home Alone huis

Het is er allemaal aanwezig.  het iconische huis uit de film in 1990 wordt één nacht aangeboden. De villa is gelegen in de omgeving van Chicago, het zal beschikbaar zijn vanaf 7 december. Voor die ene dag de villa huren betaal je maar $ 25.

Speciale verassing

Daarbij worden de gasten in het huis ook nog eens verwelkomd door acteur Devin Ratray die Kevin McCallister’s (de oudere broer) Buzz speelde. Airbnb beschreef het pand op Instagram en schreef het volgende: “Vier het seizoen in McCallister-stijl. Voor de eerste keer ooit kan een team van kattenkwaad makers een vakantie boeken in het tijdloze huis waar het Home Alone-verhaal begon. Zonder de onderbreking van vervelende indringers als het goed is.

Home Alone huis

Het Airbnb aanbod valt samen met de lancering van vorige maand van ‘Home Sweet Home Alone’, een nieuwe aflevering in de ‘Home Alone’-franchise op Disney+.

Bekijk hier de advertentie van de Home Alone villa

kerst hal kerst slaapkamer