De 35-jarige rapper Alex van Zouwen, ofwel Kraantje Pappie, maakte enkele jaren geleden middels een nummer duidelijk wat zijn favoriete automerk is. Ruim 5 jaar later is hij langs gegaan bij het Porsche Centrum in Groningen, die trots zijn om hem zijn nieuwe daily driver af te leveren. De Groninger trok richting Instagram om zijn nieuwe aankoop te delen met de Nederland.

Kraantje Pappie geeft nieuwe betekenis aan zijn nummer ‘Pull Up In Een

In 2017 bracht Kraantje Pappie het nummer ‘Pull Up In Een Porsche’ uit. Daaruit valt enigszins zijn voorkeur in automerken te concluderen, maar nam intussen genoegen met een Mercedes-Benz. Maar dat is verleden tijd, want hij is sinds kort de trotse eigenaar van een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Een hele mond vol, maar waar het hart vol van is, loopt de mond van over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @kraantjepappie

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Dit model raast binnen 3,2 seconden richting de 100 km/h en heeft een V8-motor onder de kap liggen die 700 pk genereert. Verder is de topsnelheid van 315 km/u ook lang niet verkeerd. Uiteraard doet Kraantje pappie niet aan standaard designs en met name de zwarte lak trekt onze aandacht.

Deze versie van de Porsche Panamera is geleverd van januari 2018 tot augustus 2020 en kost om en nabij de € 204.344. Hoeveel vader Kraantje Pappie ervoor over had, moeten we jullie helaas besparen. Maar ach, bekijk hierboven even de verse kiekjes van de sportwagen en hieronder de videoclip waar hij fantaseerde over ooit een eigen Porsche te rijden.