Vlak aan de kust in de buurt van Izmir ligt het plaatsje Didim. Toeristisch is het nog niet helemaal wat ze voor ogen hadden, maar ze zitten na alle bosbranden weer in de stijgende lijn. De huizen staan weer netjes en alles wat de brand heeft veroorzaakt is weer gerenoveerd. Het gaat zelfs zo goed dat er alweer wordt gekeken wat er gebouwd kan gaan worden in de toekomst.

Drastische daling woningen Turkije

Als gevolg hiervan worden er prachtige villa’s gebouwd die ontzettend zachte prijs op te pikken zijn. De eerste blauwdrukken en sfeerimpressies zijn gedeeld en die zien er lang niet verkeerd uit. Via de oprit, waar plaats is voor één auto, betreed je het perceel van 400 vierkante meter. In de voortuin staat een zwembad en wat comfortabele ligbedjes.

Turkije villa woonkamer

Bij de entree van de woning kom je in een prachtige hal waar je je jas en je schoenen op kan bergen om vervolgens het moderne paleisje te betreden. De woonkamer is ruim genoeg om een aantal gasten te ontvangen, alleen vonden we het een beetje apart om in het zuiden van Turkije een open haard in de woning te zien. De laagste temperatuur ooit in Didim gemeten is 13 graden, dus de open haard is vrij onnodig. Wellicht een sfeer dingetje.

Turkije villa

Op de tweede verdieping zijn drie nette slaapkamers. De master bedroom blinkt flink uit in vergelijking met de andere twee. Deze kamer heeft een grote inloopkast en een privé badkamer in het ‘full black’ met een bad, douche en toilet.

Turkije Didim Villa

Ligt deze prijs nou niet helemaal in je prijsklasse en kan je wel wat meer luxe gebruiken, dan is er een aantal kilometer verderop ook een prachtwoning beschikbaar die in 2022/2023 af zal zijn. Via deze link kan je de advertentie van de woning in Didim, Turkije bekijken.