We hebben wel vaker villa’s voor een prikkie gevonden in Spanje, zoals in Murcia en Alicante, maar Turkije kan er ook wat van. Kuşadası is een Turkse stad aan de kust dat tegenover het Griekse eiland Samos ligt. Toeristisch is het nog niet helemaal waar ze op gehoopt hadden, daarom is de grond daar erg goedkoop en daar kan jij je voordeel mee doen.

Prikkie aan de kust in Turkije

De Pelikan Suite Vila in Turkije biedt een droomhuis waar niks ontbreekt voor een prijs die je bijna nergens ander goedkoper gaat krijgen. Het complex waar de woning komt te staan bestaat uit 14 woningen, dus je je hoeft vrienden en familie niet achter te laten. De woning ziet er van binnen en vanbuiten prachtig uit en moderne stijl staat centraal. De woning heeft in totaal 280 vierkante meter aan woonruimte.

Onderverdieping

Bij binnenkomst van het huis kom je terecht in een hoge gang, met een ronde trap die leidt naar de bovenverdieping en de gang brengt je richting de woonkamer en keuken. De keuken is groot genoeg om met zijn tweetjes lekker te kokkerellen.

Woonkamer Turkije

Via de ruime woonkamer kom je op je eigen terras met een waterval zwembad, ligbedjes een loungeset en een grote barbecue. Op de onderste verdieping is nog een slaapkamer te vinden die een eigen badkamer met een bad, toilet en een wastafel.

Bovenverdieping

Via de ronde trap kom je uit op de tweede en tevens laatste verdieping. Deze verdieping bestaat alleen maar uit slaapruimtes en badkamers. Natuurlijk mag je de woning aanpassen als je er gaat wonen, dus als je een slaapkamers ombouwt naar bijvoorbeeld een fitnessruimte kan dat ook.

Slaapkamer Turkije

Voor € 275.000 kan je deze woning op de kop tikken. Helaas moet je nog wel even geduld hebben voor je in kan trekken, want de woning is nog in aanbouw. De villa in Kuşadası zal op 31 augustus in 2022 klaar zijn om zijn eerste bewoners te verwelkomen.

Bekijk de advertentie van de woning via deze link op Funda.

BAdkamer Turkije