Secretlab heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met autofabrikant Lamborghini om een ​​lijn gamestoelen te fabriceren die matchen bij de stieren die Lamborghini eigenaren in hun garage hebben gestalt. Net als Automobili Lamborghini’s aanbod wodt de collectie stoelen uitgebracht in een in beperkte oplage, gemaakt met dezelfde koolstofvezel- en Alcantara-elementen die worden gebruikt om het interieur van de beroemde Lamborghini-auto’s z’n charme en eigenzinnigheid te geven.

Secretlab brengt een nieuwe gamestoelen-lijn uit voor Lamborghini-fans

Omdat het lijkt alsof ze het ontwerp geheim houden totdat we dichter bij de lancering komen, ergens in 2022, zijn de foto’s in dit artikel de enige vrijgegeven beelden. Maar wie een high-end bent autoliefhebber is, heeft geen gedetailleerde foto’s nodig om overtuigd te worden om deze sportieve gamestoel aan te schaffen.

Lamborghini

Als eerbetoon aan de fanatieke aandacht voor detail waar beide merken bekend om staan, wordt elke steek, tint en materiaal in de Secretlab for Automobili Lamborghini Collection zorgvuldig overwogen om luxe te leveren in gamestoelen.

Secretlab

Secretlab is een Singaporese meubilair bedrijf opgericht door een voormalige professionele e-sporter gevestigde Ian Ang in 2014. Het ontwerpt en produceert voornamelijk gamestoelen. Gedreven door uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en geavanceerde engineering, zijn de bekroonde stoelen van Secretlab de topkeuze van ‘s werelds beste gamingtoernooien, kampioenschapswinnende teams en meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd. Afgelopen jaar produceerde ze ‘minimaal’ 500,000 stoelen boekten ze tussen de 70 en $ 350 miljoen aan winst.

“De hoeveelheid detail die in elke Lamborghini-auto zit, is uitzonderlijk, en dat is iets dat we delen bij Secretlab. Door onze voorsprong in technologie en ergonomie te combineren met Lamborghini’s prestatiegerichte DNA om niet één maar twee stoelen te creëren voor de trouwste fans van het merk is een droom geweest”, zegt Ian Ang , medeoprichter en CEO van Secretlab.

Debuut van Automobili Lamborghini Edition-stoel

De Secretlab for Automobili Lamborghini Edition-stoel zal zijn debuut maken tijdens The Real Race, een wereldwijde racesimulatorcompetitie voor spelers van alle niveaus. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar op basis van de prijskaartjes van andere speciale edities, ben je minimaal 600 piek kwijt.