Na een prachtige woning in het oosten te hebben gevonden konden we de lezers uit Hengelo en Enschede niet teleurstellen. Niet alleen in de Randstad, maar ook in het oosten worden natuurlijk ook weelderige woningen gebouwd en te koop aangeboden. Dat was ook het geval bij deze woning. Deze villa biedt wel 276 vierkante meter aan woonruimte op een perceel van 23.905 vierkante meter. Aan al deze ruimte hangt natuurlijk ook een flink prijskaartje.

Woning tussen Hengelo en Enschede

Als je al niet zo’n fan bent van drukte en buren om je heen wonen is de woning perfect. Je zult nooit last hebben van de buren en rond het huis is alleen maar pure natuur. Je rijdt het perceel op via een weelderige oprit waar je je wagen onder de twee grote carports kan parkeren. Via de garagedeur of de voordeur kom je uit in een prachtige hal waar je je jas even op kan hangen en de schade van de wind op je haar aan kan kijken in de spiegel.

woonkamer

De hal leidt je naar de grote woonkamer, de werkruimte of de woonkeuken. De open haard in de woonkamer geeft echt dat thuis gevoel in de woonkamer. De grote eettafel brengt de familie samen om een heerlijk gerecht vanuit de moderne keuken op te smikkelen.

Tweede verdieping en tuin

Op de tweede en tevens laatste verdieping van de woning zijn drie prachtige slaapkamers met elk een eigen inloopkast en een mini-badkamer. Hier is ook een super groot dakterras te vinden, waar de zon in de ochtend perfect op valt. Een beter begin van de ochtend bestaat er niet.

Hengelo en Enschede

De tuin is ook zeker niet verkeerd. Je bent in het bezit van een bizar perceel dus de mogelijkheden zijn eindeloos. De huidige eigenaar heeft er voor gekozen om hier een lounge plek te plaatsen met een barbecue en een perfecte relax plek. Heerlijk naast het water met een flesje champagne wat druifjes en het spetterende water van de fontein. Klinkt als een droomwoning op een prima locatie toch? Helaas is de prijs wat minder positief dan de woning. Je telt namelijk voor deze woning € 2.500.000 miljoen. Geen al te zacht prijsje dus.

Bekijk hier de advertentie op Funda van de weelderige woning tussen Enschede en Hengelo in

fontein