Menu

De prachtige Amsterdamse woning van Bridget Maasland staat te koop

Bridget Maasland liet in een interview weten dat ze meer dan dertig keer is verhuisd. Er kan er nog wel eentje bij

Bridget Maasland liet in een interview weten dat ze meer dan dertig keer is verhuisd. Er kan er nog wel eentje bij

Bridget Maasland liet in een interview weten dat ze meer dan dertig keer is verhuisd, maar ze schijnt hier nog niet genoeg van te hebben. Ze heeft beweerd dat ze haar ruime woning in Amsterdam niet snel te koop zou zetten, maar BekendeBuren denkt daar toch anders over. Zij claimen namelijk dat haar prachtige woning in Amsterdam inmiddels in de stille verkoop gezet via haar vaste makelaar.

Een ruim, dubbel benedenhuis

Het enorm ruime huis van Bridget Maasland is gesitueerd in de mooie wijk Amsterdam Zuid. De woning telt maar liefst 163 vierkante meters en heeft drie slaapkamers en twee badkamers.

Verdeeld over twee woonlagen heeft Bridget de afgelopen tijd kunnen genieten Bridget Maasland woning te koopvan veel lichtinval door grote raampartijen met een panoramisch uitzicht op de Amsterdamse grachten. Daarnaast beschikte ze over een luxe half open keuken met de nodige inbouwapparatuur.

Een woning mét tuin

In Amsterdam is het een uitzondering als je over een woning met tuin beschikt. De woning van Bridget Maasland heeft dit absoluut, ze heeft zelfs van een ruime tuin op het zuidwesten kunnen genieten.Bridget Maasland woning te koop

Bridget heeft dus genoeg zonuren in de ochtend en middag kunnen pakken, en dat op haar eigen grond. Pure luxe, als je ’t ons vraagt.

De prijs van de woning van Bridget Maasland

De prijsvraag van de woning is maar liefst 1.325.000 euro. Ze kocht deze nog niet te lang geleden voor 1.025.000 euro, dus als het verkocht wordt (wat aannemelijk is in de Amsterdamse koopmarkt) gaat Bridget er met een flinke winst vandoor.

Ga naar de website van BekendeBuren voor meer foto’s van het huis.

Aanbevolen artikelen