Hier een keer een HouseTour video op de woensdag om de week een beetje door te breken. Lijkt het jullie leuk om naast onze vertrouwde zondag om 17.00 uur een extra video te zien op de woensdag om 18.00 uur? Laat het weten in de commands!

In een Audi RS e-tron GT op naar Heerhugowaard

In deze video gaan we met de pijlsnelle Audi RS e-tron GT naar Heerhugowaard om daar een luxe villa uit 2003 te bekijken die te koop staat voor €1.295.000,- en krijg je er, bij het juiste bod, de massagestoel en het zodiac bootje er op de koop bij – het ligt namelijk aan het water. Werkelijk alles is in het interieur is ruim, strak en luxe, aangezien het is ingericht door de beroemde Eric Kuster, die binnenkort op de cover staat van ons nieuwe Pure Luxe-magazine 08.

Heerhugowaard

Foto: Rietgans Makelaars

De moderne residentie bestaat uit 286 m² aan woonoppervlak en ligt op een kavel van liefst 659 m². Met vier slaapkamers (waarvan de masterbedroom met prachtig uitzicht), twee luxe badkamers, een riante gym, evenals een sauna, een jacuzzi en een buitenkeuken met veranda is het wooncomfort in optima forma. “De geweldig living met grote raampartij is een oase van rust, ruimte en puur genieten.”

Foto: Rietgans Makelaars

Winactie

Al met al betaal je voor deze luxe en voorzieningen in Heerhugowaard € 1.295.000 en het wordt u aangeboden door Rietgans Makelaars. Bekijk de video hier beneden en de leukste reactie krijgt van ons een fles Louis Roederer Champagne opgestuurd. Dus wees origineel. En een duimpje omhoog onder deze video wordt zeer gewaardeerd. Alvast bedankt en tot aanstaande zondag.

Met speciale dank aan Rietgans Makelaars, Walraven Sax en Pouw Exclusive.