De spamfolder in je mailaccount is er niet voor niets. Verzoeken van Afrikaanse prinsen, zogenaamde kapitaalkrachtige familieleden en vermeende prijswinningen stromen om de haverklap binnen. Datzelfde geldt nepberichten van vermeende loterijen. Normaal gesproken worden dit soort mails automatisch linea recta de prullenbak ingeworpen, maar een Amerikaanse vrouw zal haarzelf altijd dankbaar zijn dat ze eventjes door haar spamfolder besloot te neuzelen.

55-jarige ontdekt winnend lot in haar spamfolder

De 55-jarige Laura Spears kwam er na het checken van haar spamfolder namelijk achter $ 3 miljoen te hebben gewonnen in de loterij. Spears had het winnende lot online op 21 december 2021 gekocht via een Facebook-advertentie die ze voorbij had zien komen van de Michigan Lottery. Enkele dagen daarop besloot ze het verloren mailtje op te zoeken en stuitte bij toeval op het nieuws dat zij het winnende lot in handen had.

“Ik kon niet geloven wat ik las”, vertelde ze de loterij. “Ik logde in met mijn loterij-account om het bericht te kunnen bevestigen. Het is nog steeds zo shocking dat ik echt $3 miljoen heb gewonnen!”

“Het is allemaal nog steeds zo schokkend voor mij dat ik echt $ 3 miljoen heb gewonnen!”

“Ik zag een advertentie op Facebook dat de Mega Millions-jackpot behoorlijk hoog werd, dus stapte ik op mijn account en kocht een ticket. Een paar dagen later zocht ik naar een ontbrekende e-mail van iemand, dus ik controleerde de spammap in mijn e-mailaccount”, vertelde Spears aan Michigan Lottery-functionarissen.

Omdat ze het logischerwijs haast niet kon geloven logde ze in op haar loterijaccount om het bericht in de e-mail te bevestigen. “Het is allemaal nog steeds zo schokkend voor mij dat ik echt $ 3 miljoen heb gewonnen!” Spears, woonachtig in Oakland County, Michigan, heeft inmiddels haar rechtmatige prijs opeiste en wil de winst delen met familie en vervroegd met pensioen gaan.