Als het eerste volledig carbon superjacht ooit gebouwd, is het 49 meter lange Khalilah één van de meest opvallende superjachten die momenteel te koop staat. Met name dankzij de gouden laag die het jacht van top tot teen omhult, maar ook vanwege de voorzieningen en abstracte lijnen van het schip. Op de website van SuperYachtsMonaco is het jacht momenteel beschikbaar om te charteren of te kopen.

Khalilah door Palmer Johnson Yachts

Het jacht werd in 2015 afgeleverd door de in Monaco gevestigde botenbouwers van Palmer Johnson Yachts, terwijl het interieur is vormgegeven door Luxe Projects. Haar achterdek beslaat 110 vierkante meter en er is bijna 12 meter tussen de spiegel en de salondeur. Dit gevoel van ruimte wordt binnenshuis voortgezet, met uitgebreid glas voor een ononderbroken uitzicht.

Khalilah

Het interieur van Khalilah combineert nieuwerwetse stijl met uitgesproken Aziatische invloeden. De enorme ramen overspoelen de leefruimtes met licht, terwijl een mix van eenvoudige en gebeeldhouwde interieurlijnen die een rijk palet aan texturen en kleuren creëren. Tot 11 gasten kunnen worden ondergebracht in vijf passagiershutten aan boord van Khalilah en ze heeft ook accommodatie voor 9 bemanningsleden, inclusief kapitein.

Khalilah

Haar ruime achterdek en speelse en kleurrijk interieur maken het een gewild charterjacht op de Middellandse-Zee. Khalilah onderging in 2020 voor het laats onderhoud en verkeert sindsdien in een “onberispelijke staat”. Zoals bij ieder jacht van deze staat van dienst, wordt het jacht geleverd met allerlei tenders, ofwel waterspeelgoed, zoals een matchende 7-meter gouden tender, een jetpack, hoverboard, wakeboard, jetski’s, kajaks, paddleboards en springkussens.

Beschikbaar om te charteren of te kopen

Khalilah staat momenteel te koop voor een vraagprijs van € 28.500.000 bij SuperYachtsMonaco of is beschikbaar om te charteren voor €225,000 – 235,000 per week, afhankelijk van welk seizoen. Dit is de eerste keer sinds 2012 dat Khalilah wordt aangeboden.

achterzijde gouden jacht eettafel