De 54-jarige Mark Sinclair Vincent, alias Vin Diesel, heeft geen introductie meer nodig. Hij speelt in 32 films en al die producties hebben hem geen windeieren gelegd. Zijn vermogen wordt geschat op een slordige $ 54 miljoen, maar wat erin gaat, gaat er haast altijd weer uit. Hij is gaan leven naar zijn torenhoge salaris en hij is niet vies van al het moois des levens, maar de truck waar het in dit stuk over gaan hebben, behoort zonder twijfel tot een van zijn meest opvallende aankopen.

102 vierkante meter ruimte in een truck

Naast zijn wagenpark vol exotische scheurwagens, kan hij meer ruimte voor zichzelf nemen in zijn truck (lees: paleis op wielen). Het apparaat is zo indrukwekkend dat het te zien was in een aflevering van HGTV’s Celebrity Motor Homes. De kosten van dit door Anderson Mobile Estates gebouwde beest? $ 1,1 miljoen. Het beschikt over meer dan 102 vierkante meter aan ruimte en om te zorgen dat kwaadwilligen op afstand blijven wordt de truck beschermd door een ultramodern 360-graden beveiliging bewakingssysteem.

Vin Diesel

Maar wat treffen we eenmaal binnen allemaal aan? Laten we beginnen met de beneden verdieping. Deze bestaat uit een kantoor, een grote woonkamer met grote tv waar hij de reis snel mee door kan komen en een woonkamer. In de laatstgenoemde ligt een tapijt met bladthema die een broodnodig kleuraccent toevoegt aan deze nogal donkere ruimte. Zie ook het kleine controllepaneel op de tafel aan de rechterzijde op de bovenstaande foto. Deze gadget stelt Vin Diesel in staat om de meeste functies van de hele camper op afstand te beheren.

een ruime badkamer en een keuken. Het kantoor huist een schokkende  $ 70.00 dollar waarde aan elektronica van de hoogste kwaliteit, denk aan 3D-flatscreens, Blu-Ray-spelers en een geweldig geluidssysteem die de camper kan laten stuiteren tijdens het rijden.

De bovenverdieping is volledig gewijd aan een enorme speelruimte geschikt voor alle leeftijden, althans alle leeftijden is niet helemaal waar, want het is alleen groot genoeg voor volwassenen om doorheen te kruipen. Echter is wel een vangnet aan de linkerkant dat voorkomt dat de kinderen die wel kunnen staan op de bovenverdieping naar beneden vallen.

Vin Diesel