Het is alweer ruim een halfjaar geleden dat Peter Gillis een nieuwe Rolls-Royce en Ferrari aanschafte bij Thijs Timmermans. Na zo’n lange periode te moeten wachten, ook al heeft hij al genoeg andere vervoersmiddelen, mocht hij laatst dan eindelijk zijn Italiaanse scheurijzer ophalen bij de dealer en krijgt hij er nog een worstenbroodje van één meter bij.

Peter Gillis kocht twee auto’s voor € 1 miljoen

In mei 2021 wist de 59-jarige ondernemer en Massa is Kassa-realityster niet alleen een Ferrari 812 GS, maar ook een Rolls-Royce Cullinan Black Badge op de kop te tikken. Voor voor deze twee paradepaardjes van de autoindustrie wilde Thijs Timmermans een prijs vangen van € 1.021.000. Peter bood echter € 975.000, maar daar wil Timmermans niets van weten. Uiteindelijk verliet Gilles de showroom met een deal voor € 1 miljoen.

Peter Gillis Ferrari

Foto: Thijs Timmermans

Na het bekijken van alle optie’s in de luxe Black Badge indertijd, werd de Oostappen Vakantieparken-eigenaar door Timmermans geattendeerd op een van de krachtigste cabrio’s op deze aardkloot: de Ferrari 812 GTS met een 800 pk sterke 6.5 liter V12-motor. In 2,9 seconden sprint deze Italiaanse hengst vanuit stilstand naar de 100 km/u en in slechts 5,4 seconden later tikt hij alweer de 200 kilometer km/u. Met een razendsnelle topsnelheid van 340 km/u is het de snelst bolide van zijn wagenpark, maar niet de meest luxe. Die eer moeten we aan zijn Rolls-Royce Cullinan Black Badge geven.

Prijs van zijn Ferrari 812 GTS

De verkoopprijs van de Ferrari 812 GTS begint bij zo’n €435.000, maar met wat extra opties aangevinkt overstijgt het steigerende paard met gemak de half miljoen euro barrière. Peter Gillis ging samen met zijn vriendin Nicol naar de autodealer om zijn Ferrari op te halen. Daar staat een nieuwe parel op hem te wachten. Een prachtige Ferrari 812 GTS staat voor de deur klaar om opgehaald te worden.

Zijn gloednieuwe Ferrari 812 GTS is gedost in een grijze lak met zwarte details, terwijl hij en zijn vriendin plaats kunnen nemen in bruinlederen stoelen. Gelukkig heeft Peter Gillis genoeg ruimte om in te stappen en ook het hondje voelt zich comfortabel in de sportwagen.