London is één van de duurste steden om een ​​appartement te kopen in heel Europa, met een gemiddelde vierkantemeterprijs van € 15.430. Om je een beeld te geven van hoe sommigen van deze verblijven er uitzien, hebben we hier een te koop aangeboden penthouse aan de rivier met een panoramisch uitzicht voor je.

Penthouse in London in het New Concordia Wharf,

Het is gelegen in een van de meest karakteristieke gebouwen in de stad: New Concordia Wharf, dat op de monumentenlijst staat, en is een van de mooiste voorbeelden van een omgebouwd magazijn aan de Theems.

Het werd oorspronkelijk in 1860 uit de grond gestampt om graan in op te slaan en is recent volledig gerenoveerd volgens de hoogste normen. Het appartement begint bij de lichte en ruime ontvangstruimte met een prachtige keuken, gewelfde plafonds en directe toegang tot twee terrassen aan de rivier.

London

De zogeheten concertina glazen deuren van vloer tot plafond zorgen voor een naadloze doorstroming van het interieur naar de terrassen en de inrichting valt te kenmerken als excentriek, kleurrijk en speels.

Ook de hoofdslaapkamer is riant en heeft een prachtige en suite badkamer met inloopdouche. hetzelfde geldt voor de tweede slaapkamer. Er is ook nog een derde slaapkamer, maar die kan ook worden ingezet als studeerkamer en heeft een gastentoilet.

Het appartement heeft verder twee zolderruimtes die extra opslagruimte bieden en als bewoner profiteer je van een toegewezen parkeerplaats. Daarbij kan de toekomstige eigenaar ook onverhinderd gebruik maken van het zwembad, de conciërge, uiteraard het dakterras en een nieuw 999-jarig huurcontract. Want waarom ook niet?

Gelegen naast de Tower Bridge

Het pand is uitstekend gelegen dichtbij de Tower Bridge en daarmee op wandelafstand van haast alle trekpleister die de Britse hoofdstad te bieden heeft. Het staat op de lijst voor £4.000.000, omgerekend is dat € 4.773.100. Het wordt aangeboden door makelaarskantoor Cluttons – Tower Bridge.

London