In het pittoreske plaatsje ’t Harde staat een enorme villa op een perceel van zo’n 8.000m2. Het landhuis staat garant voor de nodige luxe en privacy. Om uzelf te kunnen vermaken is het niet nodig deze woning te verlaten.

Landhuis in ’t Harde op Funda

Voor een dikke € 4,7 miljoen staat de woning te koop aangeboden op Funda. Gezien de faciliteiten van de woning is deze prijs erg begrijpelijk. Om te beginnen is de aanblik van het huis al een genot op zich. Onder de grote rietdaken schuilt een dikke 1.100 m2 aan woonruimte. Een groot hek geeft ons toegang tot een flinke oprijlaan die eindigt bij een grote trap richting de voordeur van het huis. De stijl van het huis is een bijzondere. Het oogt als een ouderwets landhuis, maar het is zeker niet vervallen of afgedankt.

Landhuis

De muren stralen betrouwbaarheid en stevigheid uit. Vervolgens kunt u uw wagen kwijt in een garage met overkapping, maar het is ook mogelijk om ondergronds te parkeren. De ondergrondse garage biedt plek voor een wagenpark van zo’n vier stuks. Bovengronds kunt u nog twee auto’s kwijt. Wie bijna 5 miljoen keiharde knaken kan neertellen voor een woning moet toch ook genoeg ruimte hebben voor de nodige bolides.

Luxe binnenzijde

Aan de binnenzijde bevat de villa alles wat een mens nodig heeft. Om te beginnen is het mogelijk plaats te nemen in de royale thuisbioscoop. Vanaf een bank kunt u het scherm van zo’n 1,5 bij 2,5 meter uit het dak laten verschijnen. Het beeld en geluid schijnt van een zogeheten state-of-the-art installatie te zijn. Kortom, voetjes omhoog en de beste films bekijken gewoon in je eigen huis.

binnenzwembad

Heeft u heel Netflix uitgespeeld in de thuisbioscoop? Dan is het tijd voor een duik in het binnenzwembad. Het verwarmde bad kan worden overdekt met een elektrisch deken zodat het altijd op temperatuur blijft. In dezelfde ruimte bevinden zich maar liefst drie verschillende sauna’s. Zo is er sprake van een traditionele sauna, een infrarood sauna en een Turks bad. Ook is er rekening gehouden met een luxe douche en een ruimte om in om te kleden. Vanuit deze ‘zwemkamer’ kunt u via openslaande deuren zo de enorme tuin in wandelen.

Bioscoop en de welnessruimte

Naast de bioscoop en de welnessruimte is er ook gedacht aan ontspanning met vrienden en familie. Zo bevat de woning een wijnkamer met (voor de wijnen) temperatuurinstallatie. Hier kunt u uw eigen wijnproeverij houden. Daarnaast bestaat er een ruimte met een bar voor in de weekenden. Hier kunnen pilsjes worden geschonken aan de tap en druk geborreld worden aan de bar. Ook kan er plaats genomen worden in de royale zithoek of een potje biljart worden gespeeld.

 

bar landhuis landhuis