Allereerst natuurlijk een gelukkig nieuwjaar voor iedereen! We gaan in 2022 onverhinderd verder met het maken van video’s op het YouTube-kanaal van Pure Luxe. De eerste video van het nieuwe jaar is opgesplitst in twee uiteenlopende onderdelen: op een circuit rijden met een ‘dikke BMW’ en aanschuiven én sabreren bij Roddelpraat met Dennis Schouten en Jan Roos.

BMW Driving Experience in Zandvoort

In deze video vliegen we steeds uit bocht met de 510 pk-sterke BMW M4 M Competition xDrive Cabrio. Gelukkig krijgen we les van de heren van BMW Driving Experience in Zandvoort, hét rijvaardigheidscentrum van Nederland, om de auto beter onder controle te krijgen. Middels deze video geven we een klein voorproefje van wat daar allemaal mogelijk is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Zowel zakelijken als particulieren zijn hier meer dan welkom en als winactie geven we twee waardebonnen van € 250 per stuk weg voor een compleet verzorgde dag aldaar inclusief lunch. Kijk de video en er wordt je haarfijn uitgelegd wat je moet doen om in de prijzen te vallen, voor het geval dat de Staatsloterij weinig voor je kon betekenen.

Roddelpraat

Aan het einde van de video gaan we ook nog langs bij Jan Roos en Dennis Schouten van het populaire YouTube-kanaal Roddelpraat. Of de keiharde uitspraken en ordinaire opmerkingen passen bij Pure Luxe, is nog maar de vraag. Maar enfin, we waren aanwezig en het was op z’n tijd vermakelijk.

Desalniettemin leren we ze nog wel even hoe je een mooie fles Champagne sabreert live in de uitzending. Ondanks de staat van Jan slaagt hij er zelfs in om zonder gewonden de fles middels ons eigen Pure Luxe-sabreermes te openen.

Kijk hieronder de hele uitzending van Roddelpraat en bereid je vast voor op een aantal vulgaire grappen en uitgesproken meningen.