Net als mannen, houden ook vrouwen van verzamelen. In de meeste gevallen gaat dat in tegenstelling tot mannen om sieraden, tassen, make-up en kleding, maar dat geldt niet voor iedere dame. Zo zijn er wel degelijk vrouwelijke autoliefhebbers. Eerder namen we al de waanzinnige autocollectie van Lady Gaga, met ook diverse klassiekers, onder de loep, maar ditmaal is Kenall Jenner, nicht van Kim Kardashian, aan de beurt.

 Klassieke autocollectie van model Kendall Jenner

De Kardashians komen het dichtst in de buurt van een koninklijke familie. Iemand met een soortgelijk vermogen als dat van Kendall Jenner kan natuurlijk een hele autodealer opkopen als hij of zij dat zou willen, maar in plaats van nieuwe generatie Lamborghini’s en Ferrari’s aan te schaffen, houdt Jenner klaarblijkelijk meer van klassiekers. Dat neemt daarentegen niet weg dat ze ze niet heeft, want een Ferrari 488 Spider en een Mercedes G-klasse maken ook deel uit van haar verzameling, maar het overgrote deel van haar vierwielers gaan alweer een aantal decennia mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Ford Mustang uit 1965

De Ford Mustang is natuurlijk de trots van iedereen die graag de ‘American Dream’ nastreeft. Zo ook Kendall Jenner. Het 26-jarige model is een aantal keer gespot in een knalrode Ford Mustang uit 1965. Een auto waar veel mensen van smullen, maar alleen maar van kunnen dromen.

Cadillac Eldorado Biarritz uit 1965

Deze Eldorado Biarritz is onbetwist de meest extravagante bak van haar autocollectie en kan zo uit een Hollywood-film komen. De brede postuur, chromen accenten en enorme staartvinnen geven ‘m de perfecte Amerikaanse retro-look. Niet voor niets zijn ze vandaag de dag extreem zeldzaam, aangezien er zijn slechts 1.320 exemplaren van zijn gemaakt, dus mag Kendall Jenner met recht pronken achter het stuurwiel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Chevrolet Camaro SS uit 1969

De tv-persoonlijkheid houdt niet alleen van typische Amerikaanse brompotten, maar heeft klaarblijkelijk ook een zwak voor de 60’s, want ook deze klassieke Chevrolet Camaro SS komt uit de tijd van The Beatles. Het gaat om een aangepaste, pikzwarte Chevy die goed matcht met haar verduisterende zonnebril.

Corvette Stingray uit 1957

En last but certainly not least, komen we aan bij Kendall Jenner’s mintgroene Corvette Stingray uit 1957. Met een V8-motor is 283 pk is het voertuig qua prestaties niet een van de beste, maar het is zeker een geweldige machine die voor behoorlijk wat bekijks zorgt. Kleurt zeker mooi bij het straatbeeld van Beverly Hills.