Miami wordt dit jaar voor het eerste geïntroduceerd in de Formule 1. Het Hard Rock Stadium (omgebouwd tot Miami International Autodrome) in Miami Gardens, een voorstad van Miami, zal fungeren als het toneel van de vijfde F1-race die plaats zal vinden op zondag 8 mei.

Voor de kapitaalkrachtige bezoekers zal dit ongetwijfeld een onvergetelijk ervaring worden. Ze zijn namelijk bezig een beachclub te plaatsen in het midden van het circuit. Dichterbij de grote Formule 1-sterren en hun razendsnelle racewagens zul je waarschijnlijk niet komen tijdens de race.

Circuit Miami Gardens krijgt beachclub

Ze hebben namelijk de mogelijkheid geboden aan de fans om een kaartje te bemachtigen voor het ‘Beach House Cabanas & Bungalows.’ Dit is een zeer exclusieve optie waarbij de bezoekers toegang krijgen tot een strandclub met live muziek, een zwembad, persoonlijke bediening, een uitgebreide menukaart en verschillende barretjes waar je heerlijk kan genieten van alle spectaculaire racemomenten.

Miami GrandPrix

Foto: MiamiGP

Overtake zone

Over de ligging van de beachclub op het circuit met 19 bochten is uiteraard ook strategisch nagedacht. Zo is de zogeheten ‘overtake zone’ perfect in beeld gebracht voor de mensen die ultiem van het leven genieten op de beachclub. Het wordt door promotors beschreven als “vol energie, opwinding en feest – dit wordt alles wat met Miami te maken heeft” en moet een “unieke omgeving in Zuid-Florida” bieden om van de race te ervaren.

Dus alle spannende dingen gebeuren recht voor je neus terwijl jij ondertussen lekker met je voetjes in het zand en een lekkere cocktail alle drukte voorbij ziet sjezen.

Dure kaarten

Kaartjes voor dit fenomeen zijn dan ook alles behalve goedkoop. Zo betaal je $ 5.000, omgerekend € 4.399 om überhaupt toegang te krijge tot de beachclub. Dan hebben we het nog niet gehad over de kosten van de drankjes en voedsel. Het zal een onvergetelijke ervaring worden, maar je portemonnee zal het ook niet snel vergeten. Maar dat zijn zorgen voor later, nietwaar?

Foto: MiamiGP
Miami GrandPrix

Foto: MiamiGP

beachclub

Foto: MiamiGP