Omringd door natuurgebieden ligt Rhenen aan de Rijn. In deze stad in de gemeente Utrecht hoef je dus niet ver de deur uit om voldoende CO2 in je op te nemen door alle bossen en bomen. En al helemaal niet bij dit landhuis met een “parkachtige voortuin”, een inpandige garage, een sauna en een zwembad. “Mede door de grote diversiteit aan bouwstijlen, ruime percelen en hoogteverschillen is de Bergweg dé A locatie voor wonen op de Utrechtse Heuvelrug.”

Eén van de grootste kavel in het gebied

Het onder architectuur gebouwde woonhuis staat volgens de makelaar van dienst op een van de grootste kavels (ca. 4.400 m²) van de hooggelegen rand aan de Bergweg. Het pand werd in 1972 uit de grond gestampt en bevat onder meer vijf slaapkamers en twee badkamers. De inrichting is aan wat moderniteit toe en de vloeren mogen er wat, maar de potentie druipt van de muren.

Rhenen

De royale living met binnentuin benadrukt het groenrijke karakter en wordttevens vergezeld door een schouw met haard en een kastenwand. De nabijgelegen schuifpui zorgt voor toegang tot het terras en de vide heeft de living veel licht en hoogte. Aansluitend vinden we de woonkeuken met spoeleiland, hardstenen werkbladen en modern inbouwapparatuur.

Souterrain met garage en sauna

Het souterrain bevat een dubbele garage met toegang naar de hobbyruimte met sauna, douche, badmeubel en deur met toegang naar de achtertuin. Zowel vanuit de voor- als de achtertuin is het souterrain afzonderlijk bereikbaar. Ook op de voortuin is er parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en toegang naar de garage en de woning.

Dat terwijl de op het zuiden gelegen achtertuin bestaat uit een gazon, een riant terras, diverse borders en een flink zwembad van 5 bij 10 meter. Het landhuis in Rhenen is op palindroomdatum 22-2-2022 op Funda geplaatst met een vraagprijs van € 1.795.000.