We werden vanuit Amsterdam ingevlogen naar Nice om te rijden met die drie duurste Maserati’s die er zijn. De Maserati Ghibli, de Levante (in de heerlijke ‘Trofeo’-uitvoering), maar ook zeker ook de spectaculaire nieuwe Maserati MC20, ‘The first of its kind’.

Knallen met de Maserati MC20 in Saint-Tropez

De zon scheen, de weg was vrij, de uitzichten waren fenomenaal en de auto’s reden fantastisch. We reden dus naar Saint Tropez om daar te eindigen op een superjacht voor een heerlijke lunch met alles erop en eraan. Ultiem flaneren dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

De MC20 van Maserati werd onthuld tijdens de MMXX internationale show in Modena en tijdens de online ceremonie van ‘Festival Automobile International’ bestempeld tot mooiste bolide van 2021. De opvallende bolide staat garant voor een verpletterende hoeveelheid pk’s, stijlvolle driehoek-vormige ventilatieopeningen en niet te vergeten: de vlinderdeuren. De MC20 is een mix van Italiaanse elegantie en sportieve bekwaamheid.

In slechts 2,9 seconden brengt de MC20 je naar de op de 100 km/h en pas bij de 325 km/h komt het accelereren van de Maserati op z’n hoogtepunt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

YachTour en winactie

Net als supercarspotters, worden jachtspotters op hun wenken bediend in de Franse badplaats en ook wij profiteren daarvan. We sluiten de video namelijk af met een kleine YachtTour. Helaas geen sabrage dit keer, maar we nemen het er wel van met wat champagne en ook een winactie kan worden afgevinkt. Snel kijken dus en duimpjes omhoog! Santé, en tot volgende week.

Met speciale dank aan Maserati Europe.