Alé, daar zijn we weer met een nieuwe woning in het bruisende België. Het gaat deze keer om een woning met wel 1.000 vierkante meter aan woonruimte die zowel knus als ruim als uitnodigend is. We weten allemaal dat de Nederlandse huizenprijzen veel te hoog zijn, dus moeten we misschien onze zuiderburen een kans geven om meer waar voor ons geld te krijgen.

Klassieke woning in België

Mocht je een beetje heimwee krijgen naar Nederland ben je binnen vijf minuten verwijderd van de Nederlandse grens, bij Putte. In het Kappelenbos op de Prins Albertlei 34 staat een klassieke villa waar het karakter werkelijk vanaf spat. Je moet wel een liefhebber zijn van hout, want dat is vrijwel 60% waar de Belgische villa uit bestaat.

Je betreedt de woning via een grote witte deur die je meteen in een grote hal brengt die omringd is met licht natuursteen, via de hal kom je uit in de warme en sfeervolle woonkamer.

Woonkamer België

De open haard in de woonkamer is omgeven door boeken en geeft een rustgevende sfeer af. Iets verderop in de woning bevindt zich een weelderige keuken met een keukeneiland en een ronde tafel waar je in alle rust kan dineren of ontbijten.

Kers op de taart

Tot nu toe klinkt het als een prima woning, maar het vleugje zout mist nog een klein beetje. Maar wat nou als we vertellen dat deze woning gewoon twee prachtige binnenzwembaden heeft met een ruime vide waar nog eens een fitnessruimte staat. De trap die in de gang naar beneden brengt je naar deze uniek ruimte.

Belgie zwembad

De muren zijn prachtig versierd door mozaïek. En het lijkt op een luxe spa waar je een uurtje mag verblijven en dan de hoofdprijs moet betalen. De woning is niet goedkoop, maar als je hem dan eenmaal bemachtigd hebt, is deze ruimte helemaal voor jezelf. En dan nog te bedenken dat er nog een extra zwembad is.

houten fitnessruimte

Verder heeft de woning een lift voor de luie mensen onder ons, een prachtige wijnkelder, een thuisbioscoop, drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer een volledig houten leeskamer.

Ten slotte is er nog een kale achtertuin waar vooralsnog weinig te beleven is, maar daar valt natuurlijk altijd verandering in te brengen. Tuinsetje, barbecue, zonnetje en de tuin is perfect voor de warme zomerdagen. Oh, en je vierwieler kan je stallen in de ruime garage die plaats biedt aan vijf voertuigen.

Voor deze woning moet je de knip flink trekken. Je bent in totaal € 3.690.000 kwijt mocht je de woning op de kop willen tikken.

Bekijk via deze link de advertentie van de Belgische villa op Funda

buitenaanzicht Luxueuze villa België
Slaapkamer Luxueuze villa België Luxueuze villa België thuisbioscoop sportschool villaLuxueuze villa België