Terwijl de ene van hem houdt, kan de ander zijn bloed wel drinken. Als UFC-vechter slaat ‘ie mensen tot moes en bij persconferentie’s heeft hij altijd een grote mond en provoceert hij haast iedereen die hij in het vizier heeft. Niet alleen op zijn werk heeft McGregor veel praatjes, afgelopen week kreeg hij het ook aan de stok met de Ierse politie.

Conor McGregor diep in de problemen

De lichtgewicht kampioen reed in zijn Bentley ter waarde van € 200.000 door Dublin en vertoonde naar verluidt nogal asociaal rijgedrag. Dit valt uiteraard op in zo’n dure bak en zodoende haalde de Ierse politie hem even van de weg. Tijdens zijn staandehouding zou hij zich onbeschoft gedragen hebben en werd hij gearresteerd.

Dat niet alleen, ook zijn Bentley Continental GT werd in beslag genomen en is er een boete van omgerekend € 5.460 uitgeschreven. Dat zal hem weinig schelen, aangezien hij met € 154 miljoen de best betaalde atleet van 2021 is, terwijl hij dat jaar slechts twee keer de octagon instapte.

Hij moet volgende maand voor de rechtbank van Blanchardstown verschijnen. Er hangt een straf van 6 maanden boven zijn hoofd, maar met zijn fortuin kan hij advocaten inschakelen die hem ongetwijfeld kunnen helpen met strafvermindering.

Één van de bestbetaalde atleten

De beste man is volgens Forbes één van de best verdienende atleet op aarde. Dat betekent dat voetbalsterren zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo glansrijk in worden gehaald door de Ier van 1,73 meter.
Zijn Bentley mag hij dan voorlopig even kwijt zijn, maar gelukkig heeft McGregor nog genoeg bolides in zijn wagenpark staan. Zie de rest van zijn collectie hier.