De meeste exclusieve auto’s hebben een torenhoge prijskaart, maar er zitten ook genoeg parels tussen die minder dan een ton kosten. Dit is de top 3 mooiste wagens onder de € 90.000.

Top 3 mooiste auto’s onder de € 90.000

Maserati Quattroporte 3.8

Auto's Maserati

Hele mooie auto’s hoeven niet per sé tonnen te kosten. Als je goed zoekt kom je erachter dat je met een budget van minder dan een ton al een hele degelijke vierwieler kunt aanschaffen. Dit wordt bewezen door de Maserati Quattroporte 3.8 van nog geen 60.000 knaken. De wagen is toch een absoluut hoogtepunt terwijl het ook niet al te patserig is.

Deze auto straalt echt degelijkheid en klasse uit. Toch is hij ook nog erg vlot, want de topsnelheid ligt rond de 307km/h. De motor die onder de motorkap ligt belooft een dikke 530 pk en aan de binnenzijde is de wagen van alle luxe en gemakken voorzien. Bij verschillende garages in Nederland kan je deze op de kop tikken voor minder dan 60 ruggen.

Mercedes E-klasse Cabrio

Wat ons betreft nog dikker dan de zojuist genoemde Maserati is de Mercedes E-klasse Cabrio. Deze wagen is pas echt een knaller. In het glimmend zwart en met de velgen en het dak in diezelfde kleur staat deze auto te stralen bij AE Wagens. Deze Mercedes mag er dan wel dikker uitzien dan de Maserati, maar de topsnelheid ligt wel een heel stuk lager.

Als je de wagen maximaal op z’n staart trap bereikt hij een snelheid van zo’n 228km/h. Het vermogen mag dan een stuk lager zijn, maar de prijs is veel hoger dan de Maserati. Bij de aanschaf van deze Mercedes E-klasse Cabrio moet u rekening houden met een geldbedrag van € 86.000.

Porsche Cayenne 4.8 Turbo

porsche

De derde wagen is voor velen een bekende. Het gaat namelijk om de Porsche Cayenne 4.8 Turbo. Tegenwoordig zie je deze wagens veel rijden, maar deze specifieke auto steekt er met kop en schouders bovenuit. Dat komt voornamelijk door de bijzondere kleur die metallic blauw genoemd moet worden. Deze kleur laat de auto enorm glimmen en dat zorgt voor de absolute meerwaarde van de bolide. Deze meerwaarde is meegenomen tijdens het berekenen van de verkoopprijs.

Op het prijskaartje staat momenteel een bedrag van net iets meer dan € 60.000. Dat valt op zich nog wel mee als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt. Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt kun u overwegen om naar Winterswyk te rijden om bij Horse Power Factory de vierwieler op te halen.

Iets meer te besteden? Check dan ook even onze top 6 van de mooiste auto’s onder de € 200.000.