Wassenaar staat bekend om de natuurrijke omgeving en adembenemende woningen. Een huis in een de duurste gemeentes kost vandaag de dag al gauw meer dan een € 1 miljoen, maar deze woning aan de Pieter Postlaan haalt het gemiddelde in ieder geval flink omhoog.

Bungalow-achtige villa in Wassenaar

Sinds afgelopen weekend staat deze villa van bijna € 3 miljoen euro te koop op Funda. Voor deze smak geld krijgt u wel alle luxe die u maar nodig heeft terug. Bij de woning staat op een perceel met een oppervlakte van zo’n 3500 m2. De buren worden hierdoor lekker op afstand gehouden in deze villawijk. Op dit enorme perceel is aan de voorzijde van het huis rekening gehouden met een (L-vormig) zwembad waar in de zomer tot in de late uren baantjes getrokken kunnen worden.

Wassenaar

Na een verfrissende duik kan vervolgens genoten worden van de zon op het royale vrij gelegen terras. Dit is natuurlijk ook ideaal om gasten of vrienden te ontvangen gedurende de warme dagen. Deze gasten zullen absoluut versteld staan van de entree die ze naar de woning brengt. Het begint allemaal aan de wegzijde van de laan. Hier betreed u namelijk via grote ijzeren hekdeuren de enorm lange oprijlaan richting het huis. Deze oprijlaan is aangekleed door het nodige groen aan weerszijde en een moderne vijver.

Wassenaar

Als gast krijgt u direct zicht op de indrukwekkende tuin aan de voorkant van de villa. Om over de tuin aan de achterkant van het huis dan nog te zwijgen. De entree van de woning zelf is evenals de oprijlaan een absoluut hoogtepunt. Middels een overkapping zwaaien twee grote voordeuren open naar de ontvangsthal van de villa. Als gast is uw mond vóór het betreden van de woning al duizend maal opengevallen.

Feestelijk

De binnenzijde van de woning is modern ingericht en beschikt over alle luxe dingen van deze tijd. De keuken met kookeiland is ruim opgezet en kan ook voor feestjes prima gebruikt worden. Achter de keuken bevindt zich de eetkamer waar vanuit royale stoelen genoten kan worden van het diner.

Vervolgens kan er in alle rust uitgebuikt worden in de luxe badkamer. Hier bevinden zich onder andere een inloopdouche, dubbele wasbak en een groot bubbelbad. Als eigenaar van deze woning zou je bij wijze van spreken de deur nooit meer uit hoeven.

De woning wordt op Funda vermeld met een vraagprijs van € 2.985.000.