Willard Caroll Smith Jr, oftewel Will Smith, heeft het ver geschopt in zijn carrière. Met vier Grammy Awards op zijn naam profileert hij zich als één van de meest populaire acteurs in Hollywood. Maar Smith moet uiteraard het liefst overal en nergens tegelijk zijn. Daarom hebben Will en zijn vrouw Jada miljoenenwoningen van Calabasas tot aan Hawaii, maar ook een uiterst luxe camper. Ga met ons mee en neem een kijkje in ‘The Heat’.

Binnenkijken in de moderne 22-wieler van Will Smith

Als Smith lange afstanden af moet leggen, kan dat ook prima zonder privéjet. Qua snelheid gaat deze camper geen vliegtuig voorbij, maar niet alles draait om snelheid. Smith is namelijk in het bezit van een camper die wel 46,5 vierkante meter aan woonruimte bevat. En ook ‘luxe’ is een rechtvaardigde term zodra we het interieur van dit 22-wielige apparaat onder de liep nemen. Op de onderste verdieping van de camper is er een comfortabele bestuurdersruimte. Elders heeft de camper twee ruim kantoor en een keuken die groter is dan sommige studentenhuizen.

Will Smith Truck

Met een trap betreedt je de uitschuifbare tweede verdieping. Op deze verdieping is een klein theater met een beamer die het bioscoop gevoel zeker kan geven en er is een business gedeelte met twee uitschuifbare tv’s en twee grote banken waar hij op een comfortabele manier meetings kan houden.

Prijzen van het interieur

De 52-jarige acteur heeft niet moeilijk gedaan over de prijzen. De gadgets van de 12 televisie’s enzovoort kostte ‘m al $ 125.000 en daar blijft het niet bij. De stoomdouche is $ 2000 waard en het leer wat zich bevindt door de gehele truck is $ 30.000 waard. De luxe keuken slaat echter alles met een prijs van wel $ 200.000. De muren zijn van zowel boven als onder te verschuiven via een iPad en kan ook nog eens de lichten, luxaflexen, muziek en de tv’s bedienen. We willen nog wel even benadrukken dat de camper in deze prijscategorie een behoorlijk gedateerde inrichting heeft, maar zolang Smith er maar blij mee is.

Will Smith zelf heeft $ 2,5 miljoen neergelegd om er hiermee op uit te kunnen trekken, terwijl je ‘m zelf voor $ 9000 per week kunt huren.