Lionel Messi heeft na een wat moeizame periode zijn draai weer helemaal gevonden in Parijs en sindsdien is hij elke wedstrijd bij een doelpunt betrokken. Eind februari van 2022 werd zijn jeugdliefde Antonella Roccuzzo 34 jaar oud. Tegenwoordig mag hij haar zijn vrouw noemen, want vijf jaar geleden trouwde de twee tortelduifjes. Vandaag de dag hebben ze een prachtig gezin met drie mini-Messi’s.

Patek Philippe Nautilus

Voor de verjaardag van zijn vrouw vlogen ze met het gezin terug naar Barcelona. Hier hebben ze samen met Messi zijn voetbalvrienden, Luis Suarez en Cesc Fabregas in alle rust de verjaardag van de Argentijnse schoonheid gevierd. Op de foto’s die op sociale media gedeeld werden was te zien dat Messi een aardig prijzig uurwerk om zijn pols had hangen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Om precies te zijn gaat het om een Patek Philippe Nautilus 5980 Chonograph 18 karaats in rosé goud. Deze editie heeft een  marktwaarde van circa $ 400.000. Deze hoge prijs heeft alles te maken met de exclusiviteit van de in 2013 geïntroduceerde Patek Philippe. De retailprijs was namelijk ‘slechts’ $ 97.500.

Lionel Messi x Jacob & Co

Hij is verder ook eigenaar van een Jacob & Co-collectie bestaande uit in totaal vijf horloges. De duurste hiervan is de Jacob & Co Epic SF24 Tourbillon Baguette Rose Gold ter waarde van $ 205,845. Deze droeg hij ook toen hij voor het eerst in Parijs landde om hartelijk ontvangen te worden door honderdduizenden Paris Saint-Germain-fans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)

Overige horloges

Hij heeft ook nog een weelderige Jacob Epic X Chrono EC423.32.OE.LL.J (waarde van zo’n $153.000), nog een Patek Philippe Nautilus 5711/1A-011 silver die hij bij de Ballon d’Or-uitreiking in 2019 droeg ter waarde van ruim een ton. En Ten slotte heeft Messi nog een Hublot Bat Bang Tourbillon ter waarde van $ 133,113.