Waar vind je dat tegenwoordig nou nog? Nou, in Carovigno. Deze gemeente in Italië is de thuisplaats van minder dan 20.000 mensen en is gelegen aan zee. Hierdoor kan je optimaal tot rust komen en ben je voor nog geen ton de eigenaar of eigenaresse van een knusse vakantievilla, waar nog wel het een en ander aan gedaan moeten worden.

Knusse villa met zeezicht in Italië

Knus voor provinciale begrippen , want de vrijstaande villa heeft een overdekte veranda van 54 m2 en een woonruimte van 78 m2 met entree. De woonkamer bevat een open haard, maar gezien de temperaturen in het zuid-oosten van Italië zal deze er meer voor de sier zijn.

Nabij gelegen is de keuken die ook dienst doet als eetkamer en de gang die toegang biedt tot de twee slaapkamers en een badkamer. Gezien de vraagprijs is alles vrij eenvoudig, maar met aanbouw en een praktische inrichting, kan dit zomaar eens jouw volgende of eerste vakantiehuis betekenen.

Tuin van 400 m²

Vanaf het dakterras boven zie je de zee van Pantanagianni, wat nog geen 13 kilometer van de woning verwijderd is. Daarnaast ligt op 14 km de pittoreske, witte stad Ostuni en en na 21 kilometer rijden bevindt je je in dall’eroporto Brindisi Papola Casale.

Italië

De omliggende tuin is ongeveer 400 m² en is volledig omheind. Buiten is er de typische houtoven, een buitenkeuken en het waterreservoir.

Zie het aanbod op de website van Realmente Real Estate.

open haard