Tegenwoordig wil men zo goed als alles smart hebben. Smart verlichting, smartphone, maar waarom een salontafel niet? Dat is ongetwijld de vraag die de fabrikanten achter de zogenoemde ‘Sobro Coffee Table’ zich stelde. Dit is niet enkel en alleen een salontafel, maar tegelijkertijd ook een minibar, oplaadpunt én geluidssysteem.

Sobro Coffee Table

Of deze salontafel binnen de rest van het interieur past verschilt per persoon, maar dit stuk meubilair is zo spectaculair, dat u eromheen kunt werken en dit meubelstuk gebruikt als beginpunt. De Sobro koffietafel is een slank, simpel ontwerp dat goed past in bijna elke inrichting.  Het slimme product van Sobro zal in ieder geval een boost geven op het gebied van digitalisering.

De Sobro Coffee Table is namelijk uitgerust met twee ingebouwde Bluetooth-luidsprekers die eenvoudig te koppelen zijn aan uw smart-tv bijvoorbeeld. Terwijl u languit op de bank uw favoriete serie aanzet, zorgt ingebouwde LED-verlichting voor de gewenste sfeer binnenshuis. De lichten kunnen, net als de bluetooth, audio en de temperatuur van de ingebouwde koelkast, beheert worden door het touch-bedieningspaneel.

Sobro Coffee Table

Om spullen in kwijt te kunnen zitten er ook twee extra opberglades in, waardoor u alles binnen handbereik heeft tijdens het bankhangen. “De Sobro is een slim meubelstuk dat naadloos integreert met hoe jij leeft. Van de luidsprekers tot de koelkast, alle benodigdheden zijn hier aanwezig”, aldus de fabrikant, Sobro Design.

Bestel de slimme salontafel hier

Belangstellenden kunnen de salontafel bestellen op de website van Sobro Design. Hij is verkrijgbaar in het zwart of with en kost $ 1.299, omgerekend € 1.217. Nooit meer van de bank af hoeven tijdens een filmavond. Klinkt als muziek in de oren, toch?