Voor het geval het nog niet duidelijk was: rapper Drake houdt van gokken. En gezien zijn welvaart gaat dat niet om hondertjes of duizendjes. Nee, de Canadese rapper zet zonder enige twijfel zo een aantal ton in op het online casino of op een Formule 1-race, blijkbaar.

Max Verstappen wint Grand Prix van Spanje

Hoewel zo goed als heel Nederland heeft genoten van de overwinning van Wereldkampioen Max Verstappen, zal Drake iets minder enthousiast zijn geweest. “Eerste keer gokken op F1, eens kijken hoe het uitpakt,” schreef de rapper op Instagram bij een screenshot van zijn bet.

Ondanks dat hij zijn eerste weddenschap in de Formule 1 was, zette hij direct $ 300.000.000 in op het crypto bettingplatform Stake, waarmee de 35-jarige kans zou maken op $ 750.000, ofwel 2,5 x zijn inleg.

Weddenschap van Drake

Eventjes leek het erop dat Drake een goede beslissing had gemaakt door Charles Leclerc als winnaar te bestempelen. Terwijl er op het gegeven moment niets meer in de weg leek te staan van een soevereine overwinning voor de Monegask, verloor hij uit het niets motorvermogen en werd hem verzocht de race te verlaten. Hierdoor kon Red Bull-coureur Verstappen toch als eerste over de streep sjezen.

Drake zal er echter niet wakker van liggen, want dit jaar nog won hij maar liefst $ 750.000 toen hij $ 200.000 inzette bij een ronde online roulette.