Voor wie nog geen keuze heeft weten te maken voor z’n zomervakantieplannen, hebben we hier nog iets om te overwegen, en anders kun je even wegdromen. Een luxe 5-sterren hotel bevindt zich op het Griekse eiland Zakynthos.

Ultiem vakantie vieren op Zakynthos, Griekenland

Het hotel is gelegen op een  heuvel in Tsilivi, een klein dorpje op het Griekse eiland Zakynthos, omringd door olijfbomen en op steenworp afstand van zandstranden. Ook ben je vlakbij de stad, maar de meeste tijd wil je toch echt in het resort spenderen. Eenmaal aangekomen en je koffers op de kamer, geniet je van de eminente service en een algehele zonovergoten, welverdiende vakantie.

Wellness staat hoog in het vaandel

Olea staat verder grotendeels in het teken van wellness, wat je het beste kunt beleven in hun Royal Spa. Een gezonde geest in een gezond lichaam is ten slotte meer waard dan welke bezitting dan ook. Het Griekse hotel biedt diverse behandelingen aan om geheel tot rust te komen.

Er is een spa & ontspanningsruimte, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een schoonheidssalon, een yogapaviljoen en het gigantische zwembad vormt het hart van het hotel. De eigenzinnige structuur leverde de keten meerdere awards op.

Fijnproevers zullen hier overigens ook niets te kort komen. ’s Ochtends, ’s middag en ’s avonds kun je aanschuiven in het Olea All Suite Hotel en je smaakpupillen stimuleren met de meest culinaire hoogstandjes uit de koker van de chef-kok.

93 luxe suites

Het hotel op Zakynthos is ontworpen door Block722 architects+ en bestaat uit 93 luxe suites en een vloot faciliteiten en voorzieningen die gericht zijn op natuurlijke technieken en materialen. Het resultaat is een eigentijds, vredig toevluchtsoord dat in harmonie samengaat met tropisch modernisme.

Klik hier om naar hun website te gaan en zie de prijzen die ze hanteren.

Grieks eiland