In het buitengebied aan het liefelijke riviertje ‘De Giessen’, ligt deze rietgedekte, vrijstaande landvilla met 229 m² aan woonoppervlak. Het landhuis wordt enerzijds geflankeerd door een uitgestrekt polderlandschap en anderzijds door een parkachtige en bloemrijke tuin en staat sinds 8 juni. Maar wat is deze woning waard?

Landelijke villa met zwembad en riante tuin

De ligging van het perceel van bijna 5.000 m2 zorgt voor een oase van rust waardoor de koper ultiem kan genieten van de voordelen van het wonen op het platteland. Geen last van vervelende buren, privacy en de vierkantemeterprijzen (in dit geval € 8.079) zijn stukken voordeliger. Om maar iets te noemen.

“De ambiance is dan weer luxe, dan weer gezellig en niet te vergeten altijd groots”, opent de makelaar. Het perceel van in totaal 4.988 m² is te betreden middels de afsluitbare oprit. Alle vertrekken op de begane grond tot aan de vrijstaande dubbele, rietgedekte, garage zijn ruim en in totaal zijn er vijf slaapkamers en twee badkamers.

Bij deze locatie draait het uiteraard voornamelijk om het buitenleven, waardoor de lap grond is onderverdeeld in verschillende terrassen en een zwembad helemaal achterin de tuin. En omdat de woning aan het water ligt, is er een stijger aangelegd en een vrijstaande botenloods voltooid.

Er wordt beweerd dat de zon ’s zomers van vroeg tot laat de tuin verlicht en zodra de winterperiode aanbreekt is het vanuit de eigen tuin een eenvoudige stap op het ijs van ‘De Giessen’ te betreden voor een fijne schaatstocht. Hierdoor kunt u ieder seizoen op een andere manier genieten van het object en de natuur eromheen.

Vraagprijs van de woning aan het water

Vanwege de vraagprijs van de villa van € 1.850.000 is de kans aannemelijk dat u eerst van uw eigen huis af wilt. Daardoor is het handig om eerst te kijken hoeveel u kunt lenen. Welke route u ook kiest te bewandelen, succes ermee.