Joël Borelli, bekend van Crazy Piano’s, werd ooit omschreven als ‘meest geboekte B-artiest van Nederland’, maar wat kan hem het schelen, de pianist vangt bakken met geld voor zijn optredes. Zoveel zelfs dat de 41-jarige vorig jaar een waanzinnige villa in het Brabanste Oisterwijk op de kop tikte. Die villa is reeds op Funda geplaatst.

Veelgevraagde pianist Joël Borelli

Joël Boreel, beter bekend onder zijn artiestennaam Joël Borelli, is en van de meest gevraagde pianisten van Nederland met 180 optredens per jaar, dat staat tenminste vermeldt op zijn eigen website, en ook internationaal lijkt het gaat het voor de wind te gaan. Tegen zakenblad Quote vertelde hij eerder €7.000 voor een half uur tot drie kwartier te vangen, dat komt overeen met hoeveel iemand als Jan Smit vraagt.

Joël Borelli

In de coronajaren besloot hij te investeren in enkele appartementen in Brabant en zodoende kwam hij ook deze designvilla tegen. Omdat de vorige eigenaar “financiële problemen” had, kon Borelli het object kopen voor slechts € 1,6 miljoen. Zijn drie kinderen lieten weten weer terug te willen keren naar Eindhoeven en daardoor is de villa op een perceel van 12.840 m² nu alweer op de markt gebracht.

16 kamers

Het huis met twee woonlagen heeft een woonoppervlakte van zo’n 680 m2 met maar liefst 16 kamers, waaronder zes slaapkamers, vijf badkamers en nog twee losse studeerkamers. Onder de puntige, rietgedekte dakconstructie bevindt zich verder een keuken met allerlei inbouwapparatuur, twee werkkamers en er is nog een zolder en kelder.

Aan de voorzieningen zal het ook niet liggen. Er is namelijk thuisbioscoop, een binnenzwembad en een wellness- en fitnessruimte. Boreel gaat zelf het zwembad het meeste missen: ‘We wonen nu weer in Eindhoven maar ik rij nog weleens naar Oisterwijk puur om een duik in het zwembad te nemen”, zo zegt hij tegen Quote.

Al een tijdje op zoek naar een mooi permanent verblijf in Brabant? Dan is deze te koop staande miljoenenvilla van Joël Borelli wellicht dé locatie voor u. Voor € 3,95 miljoen krijgt u de sleutels.