Bestaat er zoiets als teveel parkeerplekken? Nou, voor diegene deze club liet ontwikkelen klaarblijkelijk niet. Met 668 vierkante meter aan ruimte, biedt het desbetreffende huis 3 slaapkamers, 5 badkamers en een garage voor 10 auto’s. Het huis in Californië maakt deel uit van de gemeenschap van de Thermal Club, een privéclub van 65 hectare voor en door vermogende autoliefhebbers met drie racebanen

Thermal Club met drie racebanen

Om lid te worden van de club, moet je daar een huis hebben. En tevens het eenmalig lidmaatschapsgeld van $ 85.000 plus de maandelijkste lidmaatschapskosten van $ 1.200 aftikken.

Volgens Thermal Club hebben hun clubleden een minimumvermogen van $30 miljoen en zijn deze huizen niet hun hoofdverblijfplaats, maar een tweede of een vakantiehuis.

Kenmerken van de racevilla

Het pand werd voltooid in oktober 2019 en in mei van 2020 verkocht voor iets minder dan $ 3,2 miljoen. Het werd in maart 2021 weer op de markt gebracht met een vraagprijs van $ 3,6 miljoen, maar nadat er geen hond naar kraaide, werd de vraagprijs opgeschroefd $ 3,8 miljoen. Weer zonder resultaat, dus verhoogde ze ‘m weer:  $ 4,6 miljoen.

woning racebanen

De miljonairswoning is verdeeld over drie verdiepingen met op het laagste niveau parkeergelegenheid voor tien bolides en een opslagruimte die ongetwijfeld van pas komt wanner u deelneemt aan een van de verscheidene circuitsessies die voor de deur plaatsvinden.

Omdat het nogal een onderneming is om al drie trappen te beklimmen, heeft het huis ook een lift die alle verdiepingen met elkaar verbindt.

Uitzicht over de circuits vanuit een uitkijkplatform

Op de bovenste verdieping is een riant uitkijkplatform gerealiseerd, vanwaar uitzicht is op het onderliggende circuit. Maar deze etage staat ook in het teken van het familieleven. Zo bevat de open plattegrond onder meer een woonkamer, eetkamer, keuken en de hoofdslaapkamer.

Zie de advertentie hier op Zillow, het Amerikaanse Funda.