Nooit meer naar de keuken hollen bij de cliffhanger van je favoriete Netflix-serie. Lidl maakt je bank een stuk comfortabeler met deze bijzettafel met koelfunctie.

Bijzettafel met koelfunctie is nieuwste zomerhit van Lidl

Lidl bewijst dat het met de tijd meegaat als het aankomt van mooie, maar ook vooral praktische spullen. Het nieuwste aanbod omvat een bijzettafel met een multifunctioneel koelvak. Stijlvol in afwerking, maar bovenal een praktische toevoeging. Aan je huiskamer of bijvoorbeeld het terras buiten. Het is een koelbox als het ware, maar vooral een stijlvolle koelbox.

Je kunt deze bijzettafel zelfs naar de camping meenemen. Het apparaat werkt namelijk zonder stroom. Wat je wel nodig hebt: ijsblokjes. Door de dubbele wand blijven de drankjes en andere lekkernijen extra lang ijskoud. 

 

Ice ice, baby

Binnenin vind je ook een ijsvlak waarin je losse ijsblokjes kwijt kunt voor je drankje. Smelt de boel dan toch na uren (onvermijdelijk)? Dan kun je gemakkelijk het ijsvak legen met de ontgrendelbare afvoer.

De Livarno Home Bijzettafel met koelfunctie komt in een crèmekleurige uitvoering en is gemaakt van stevig plastic. Met een maximale belasting van 50 kilo en een ‘drooggewicht’ van 5,7 kilogram kun je ervan uitgaan dat deze bijzettafel met koelfunctie tegen een stootje kan. 

Liever een statafel? Met een maximale hoogte van 84,5 centimeter zit (sta) je goed. Ingeklapt is de tafel 57 centimeter hoog, met een doorsnede van 49,5 centimeter. Het gebruikte materiaal is weerbestendig. Dus je kunt deze bijzettafel gerust buiten laten staan. 

Zie hier voor meer info over de gekoelde bijzettafel

Bijzettafel met koelfunctie zeer positief ontvangen door kopers

De recensies op de website van Lidl zijn zéér positief over deze bijzettafel. Bovendien is deze bijzettafel qua prijs erg schappelijk in vergelijking met soortgelijke multifunctionele modellen.