Je huisdier als verlengstuk van status? Gucci got you. Het gerenommeerde modemerk Gucci kleedt voortaan ook je hond of kat en lanceert een heuse huisdieren-collectie inclusief accessoires.

Waarom niet? Nou, we kunnen meerdere redenen bedenken waarom Gucci zichzelf mogelijk tekort doet met de uitbreiding naar de huisdierenmarkt. Maar waarom ook niet. Toch? Deze stap gaat richting een aanzienlijk minder verzadigde … modesector.

Menig eigenaar van een hond of kat stelt ongetwijfeld vragen bij het feit dat iemand zijn hond kleedt. Gelukkig blijft het niet bij een schattig jasje. Gucci brengt stijl samen met praktische waarde; halsbanden, eetbakjes etc.

Gucci voor hond en kat een primeur

Voor de kenners en liefhebbers van de accessoires als Gucci handtasjes is de hondenkleding natuurlijk een groot punt van herkenning. Het fenomeen van je huisdier pimpen is overigens niet helemaal nieuw, maar dat zo een grote speler in dierenmode duikt, is zeldzaam.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HYPEBEAST (@hypebeast)

De collectie biedt accessoires voor katten en honden, inclusief halsbanden, eetbakken, tassenhouders, keramische kommen, bedden en Apple Air Tag doosjes.

Prijzen accessoires Gucci variëren tussen 200 en 9700 dollar

De prijzen van de accessoires variëren tussen de $ 220 en $ 9700. In het duurste geval word je viervoeter de eigenaar van een custom-made Gucci-bedje.

Eerlijk? Als je zulke ontiegelijke bakken met cash te splashen hebt, dan is niets mis met modebewust kopen. Ook voor het huisdier. 

Deze producten van Gucci voor honden en katten zien er behoorlijk luxueus en gelikt uit in ieder geval. En dat laatste kun je ook nog eens letterlijk opvatten.