Dit luxe penthouse in Nijmegen is een paradijs. En ook al ontbreekt bijna alle informatie – gelukkig hebben we de foto’s.

Luxe penthouse in Nijmegen op steenworp van centrum

Met uitkijk op de iconische Snelbinder brug en de Waal is dit een penthouse in Nijmegen één waar je ‘u’ tegen zegt. Het uitzicht dat je krijgt, over deze oeroude en ook oergezellige stad, is unmatched.

De ligging is uitstekend. Je bent binnen enkele tellen in het centrum van Nijmegen. Zo ook de vloeroppervlakte. De totale oppervlakte van de luxe penthouse in Nijmegen zou volgens de makelaar 650 vierkante meter bedragen. En dat is toch uitzonderlijk. Mogelijk gaat het hier om drie bovenste verdiepingen van het appartementencomplex.

Let there be light. De woning ziet er niet enkel heel ruim uit op de foto’s, de hoeveelheid natuurlijk licht is een pluspunt bij uitstek dankzij de vele ramen. 

Luxe penthouse van 650 vierkante meter te koop

Jammer genoeg is het prijskaartje niet bekend op dit moment, de luxe penthouse staat namelijk in de stille verkoop. Ook de foto’s geven aardig weinig prijs als je over de hoeveelheid ruimte nadenkt die dit luxe penthouse in Nijmegen zou hebben.

De woning zal vast aardig wat nullen hebben, want de makelaar heeft tenslotte enkele parels in die hogere prijsklasse, zoals dit te koop staande, bijzondere paleis uit 1911.