De woning op het adres St Plechelmuspad 31 was behoorlijk uitgewoond, maar de huidige eigenaar zag er potentie in besloot de gehele woning te renoveren. En het resultaat mag er zijn! De woning werd gekocht voor € 175.000 en staat momenteel op Funda met een vraagprijs van € 250.000.

Waanzinnige renovatie van appartement in Eindhoven

Het appartementencomplex is gelegen in stadsdeel ‘Stratum’ op korte afstand van het centrum van het levendige, Brabantse Eindhoven. Het appartement beschikt over veel natuurlijke lichtinval en is na de renovatie opnieuw en ruimtelijk ingedeeld. Zoals u kunt zien aan de beelden was die renovatie meer dan nodig.

Het appartement was in een vervallen staat beland en overal begon het behang en de verflaag los te laten. De keuken was niet meer operationeel, de woonkamer is meer een vervallen blokhut en de slaapkamer mag geen eens een naam hebben. De huidige eigenaar heeft al deze problemen de wereld uit geholpen en een “heerlijke woonkamer, een fijne slaapkamer, een luxe badkamer en een moderne, complete keuken” gerealiseerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

Nieuwe vraagprijs

De woning in Eindhoven bevat één royale slaapkamer, welke afsluitbaar is via de eigentijdse houten schuifdeur. Deze slaapkamer is bedekt met dezelfde laminaatvloer met vloerverwarming als in de woonkamer. En last but not least is er nog een breed balkon die is voorzien van een nette balustrade met uitzicht op de bosrijke omgeving beneden.

Er hoeft dus niets meer aan te gebeuren en voor nagenoeg € 250.000 krijgt u de sleutels.

Zoek de verschillen:
Voor de makeover
Na de makover

Eindhoven Keuken Eindhoven