Cristiano Ronaldo kan met het Manchester United van Erik ten Hag geen Champions League spelen en dus lijkt hij zijn uiterste best te doen om een transfer te maken zodat hij wel kan meedoen. Daarnaast lopen ook nog een aantal privézaken van de Portugees.Hoewel Ronaldo financieel niets, maar dan ook echt niets, te klagen heeft, zijn er meer dingen waar de 37-jarige topsporter ontevreden over is. Zoals zijn privéjet.

Gulfstream G200 van Cristiano Ronaldo is te klein

Cristiano Ronaldo wil namelijk van zijn privéjet af, omdat hij een nog grotere wil kopen, blijkt uit een exclusief rapport van de Spaanse krant EsDiario. Aangezien Cristiano vijf kinderen heeft, lijkt het erop dat hij een ruimere vliegmachine nodig heeft. Zo is het leven van een internationale voetbalster. Het privéjet heeft hem, zijn partner Georgina Rodriguez en kinderen verscheidene keren gediend door ze naar allerlei vakantieoorden in Europa te brengen, maar er is een tijd van komen en van gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

De op één na best betaalde profvoetballer ter wereld schafte in 2015 zijn Gulfstream G200 aan toen hij nog in het witte tenue van Real Madrid speelde. Naar verluidt betaalde hij er indertijd circa € 24 miljoen voor en gebruikte ‘m naast vliegen ook geregeld om zijn Instagram-feed mee op te fleuren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Het privéjet biedt plaats aan 10 passagiers

Het interieur van het vliegtuig biedt plaats aan 10 personen en zit boordevol persoonlijke details van CR7, zoals zijn eigen logo. De 19 meter lange Gulfstream G200 heeft grijs lederen stoelen en diverse houten tafels die de vlucht zo aangenaam mogelijk maken. Het luchttransport-middel is voorzien van bedden, wifi en kan snelheden tot 901 kilometer per uur halen met een bereik om van Genève naar Dubai te vliegen. Het is een van de 250 Gulfstream G200’s die in 2006 zijn gemaak en werd in 2019 opgeknapt.

Te huur voor tussen € 6.000 en € 10.000

Marca meldt dat Cristiano deze privéjet verhuurt wanneer hij hem niet nodig heeft, “tegen een tarief tussen 6.000 en 10.000 euro voor elk uur vlucht.”. Cristiano bezit ook meer dan één privéjet, want volgens AutoEvolution bezit hij ook een Gulfstream G650, die wordt gewaardeerd op $64,5 miljoen en tot 18 passagiers kan vervoeren.