De kroonjuwelen zijn van onschatbare waarde voor ieder koningschap, ook die van prins Harry zelf. Voormalig stripper Carrie Royale verkoopt namelijk een onderbroek van prins Harry die hij precies 10 jaar geleden droeg tijdens een wilde, extravagante avond in gokwalhalla Las Vegas. Naar eigen zeggen besluit ze het ondergoed te veilen om hem te herinneren aan zijn andere kant, die hij volgens haar “door zijn huwelijk met Meghan onder controle moet houden”.

Ondergoed van prins Harry is zeer gewild op veiling

In slechts een  paar minuten schoten de biedingen omhoog. Het openingsbod van $ 10.000 steeg tot $ 16.000 voordat een stripclubeigenaar uit San Diego een bod van $ 250.000 plaatste. Video van de live-veiling toont Carrie, gekleed in een zwarte cocktailjurk, en enkele andere exotische danseressen die door het lint gaan zodra duidelijk wordt dat er een kwart miljoen is geboden.

Verwacht dat bieding oplopen tot $ 1 miljoen

Een eigenaar van een stripclub in San Diego heeft al een bod van $ 250.000 uitgebracht , maar Carrie gelooft dat het winnende bod kan oplopen tot $ 1 miljoen. TMZ volgde de veiling op de voet en zagen het ene bod na het andere uitgebracht worden. “Het openingsbod van $ 10.000 steeg tot $ 16.000 voordat een stripclubeigenaar uit San Diego een call-inbod van $ 250.000 plaatste.” En nee, daar zat niets tussen, het hoogste bod ging direct van $ 16.000 naar $ 250.000.

Het live gedeelte van de veiling vond plaats in Larry Flynt ’s Hustler Club, waar Carrie beweert dat prins Harry langskwam tijdens zijn wilde tijd in Vegas. In 2012 lekten beelden uit waarin Harry is te zien die, ontdaan van zijn kleding, stripbiljart speelt. Carrie Royale was naar eigen zeggen ook aanwezig en beweert de onderbroek van Harry jarenlang bewaard te hebben. Ook veilt ze de jurk en badkleding die ze die avond zelf droeg.

Online bieden kan tot en met 30 september. Een deel van de opbrengst naar de non-profitorganisatie van Harry en Meghan Markle , Archewell