Iedereen weet dat bruiloften enorm prijzig zijn, maar u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Wie de trouwerij in het buitenland wil houden moeten nóg dieper in de buidel tasten en maar hopen dat het hele gezelschap het vliegtuig in wil. Voor Nederlanders is het Caribisch gebied een populaire bestemming om het ‘ja-woord’ te zeggen, mede dankzij het klimaat, maar wat te denken van Antarctica?

Bruiloft met schilderachtig uitzicht op het sneeuwwitte landschap van Antarctica

Red Savannah is een reisorganisatie die claimen de ultieme huwelijkservaring aan te bieden. De White Desert Experience, zoals de trouwervaring genoemd wordt, omvat een bruiloftsfeest voor 12 gasten die in een vlucht van 8,5 uur van de Zuid Afrikaanse hoofdstad Kaapstad naar Antarctica gevlogen worden. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming beginnen de festiviteiten met een stevig ontbijt, inclusief meerdere taarten, gevolgd door champagne in de Snow Lounge.

Antarctica

Als het noordpoolgebied je hart heeft, kun je de rest van je verblijf doorbrengen in Echo, een gloednieuw poolkamp dat bestaat uit zes privépods die zijn uitgerust met kamerhoge ramen. De ultramoderne verblijven zijn uitgerust met een gemeenschappelijke ruimte en een eetgedeelte waar gasten het beste van het beste  aanZuid-Afrikaanse producten kunnen verorberen. En ook de wijnselectie moet verfijnd zijn.

Een andere manier om tot rust te komen op deze spectaculaire locatie is Whichaway Camp. Hier kunnen gasten ontspannen in een wellnessruimte en saunapod aan de oevers van het zoetwatermeer van de Schirmacher-oase.

Vergezeld door 28.000 keizerspinguïns

  1. Hoewel activiteiten gedurende de enerverende trouwervaring op maat aangepast kunnen worden, variëren optionele activiteiten van een bezoek aan een kolonie van keizerspinguïns, bestaande uit ongeveer 28.000 waggelende leden, tot het beklimmen van bergtoppen.

Prijzen beginnen bij $ 250.000 en zijn inclusief retourvluchten en transfers. $ 1.000 per persoon wordt toegezegd aan de het instandhouden van de flora en fauna in Antarctica en initiatieven om de duurzaamheid op het ijskoude continent te bevorderen.