Wanneer u nieuw schoeisel heeft aangeschaft, wilt u ze zo mooi en schoen mogelijk houden, maar na verloop van tijd is het onvermijdbaar. Gelukkig zijn er allemaal middeltjes om dit tegen te zitten, maar er zijn toegankelijkere alternatieven. Want wat te denken van deze Philips Sneaker Cleaner, aangeprezen als dé schoenenpoetser voor de verzorging van uw sneakers en casual schoenen.

Philips Sneaker Cleaner

Met behulp van het schoonmaakapparaat van Philips zijn jouw sneakers in een handomdraai weer helemaal tip-top in orde en ontdaan van iedere vorm van ongewenst vuil of stof. Met name fijn wanneer u de gewaagde stap heeft gezet wit schoeisel aan te schaffen.

Het apparaat gaat eenvoudig in z’n werking. De reiniger wordt geleverd met drie verschillende borstel, een spons en twee borstels; een zachte en één hardere. Die voorziet u van een laag water en zeep om vervolgens de aan-knop van de sneakerreiniger te drukken. Het duurt een paar tellen voordat ‘ie op volle toeren draait, maar eenaal op gang, roteert ‘ie maar liefst 500 keer per minuut.

De sponsborstel kun je gebruiken voor kwetsbare materialen. Denk hierbij aan leer, suède en glad rubber. Is jouw schoen van canvas? Dan komt de zachte borstel perfect van pas. Die borstel is ontworpen om meerdere oppervlakken mee te borstelen. De harde borstel is ook aanwezig bij de sneakerreiniger. Die borstel kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de rubberen zool van je schoen, of schoenen met veel textuur.

Philips Sneaker Cleaner

“De Philips Sneakerreiniger lijkt op een grote elektrische tandenborstel maar met 3 verschillende borstels voor de verschillende materialen van je sneaker. Ondanks het harde plastic voelt het aan als een robuust product wat jarenlang je sneakers schoon zal maken. De borstels laten zich makkelijk wisselen door hem simpelweg van de kop te trekken en de nieuwe in de houder te plaatsen”, schrijft een tevreden klant.

Het apparaat wordt geleverd met batterijen zodat u ‘m ook mee kunt nemen op reis. Zo loop je nooit meer met vieze schoenen, ook niet in het buitenland.