Na de Olympische Winterpelen in februari van 2021 besloot Sven Kramer zijn schaatsen aan de wilgen te hangen, maar zijn prestaties zullen nog lang bewaarde gebleven worden in de Nederlandse sportgeschiedenis. De Fries wist zo’n beetje alles te winnen wat er te winnen valt en kan daar met een glimlach op terugkijken.

Heerenveense villa van Sven Kramer te koop

Heerenveen was een strategische plek om te wonen aangezien schaatsstadion Thialf om de hoek ligt, de thuisbasis van schaatsend Nederland. En het is uiteraard zijn geboorteplaats. Daarnaast ligt het perceel van 1.329 m² direct aan de recreatieplas het Heidemeer, waar ‘s winters geschaatst kan worden en ‘s zomers gezwommen. Inderdaad, strategisch voor een topsporter als Kramer.

Sven Kramer

Na een lange trainingsdag of een hectische 10.000 meter is het belangrijk om te herstellen en uit te rusten. Ook daar is de woning van 218 m² vierkante meter voor geschikt. De luxe villa is modern, strak en uitgerust met vier slaapkamers én twee badkamers. De woning valt te betreden via de entree vanwaar u doorwandelt richting de riante living met open haard en de woonkeuken met een kookeiland.

Zodra Naomi van As en Kram een ontbijtje aan het bereiden waren voor hun of de twee kids konden ze tussendoor genieten van van het uitzicht op de achtertuin. Een trap op en u bereikt via de overloop drie van de vier slaapkamers, een luxe badkamer en twee inloopkasten. Maar het grootste gedeelte van het perceel bestaat uit de tuin. Het gras aan de achterzijde loopt door tot het flonder aan het water en verder is er nog een schuur geplaatst die past bij de stijl van het woning.

“Pico bello uitziende vrijstaande villa”

Het voormalige sporters-koppel residieert alweer een periode in Amstelveen, waardoor hun woning in Heerenveen overbodig raakte. Op 26 juli 2022 werd de advertentie geplaatst van de “pico bello uitziende vrijstaande villa” met een vraagprijs € 1.200.000: € 5.505 per vierkante meter.

Sven Kramer