Op Bol.com kunt u terecht voor allerlei spullen. Ook op het gebied van huisdieren is er genoeg aanbod te vinden. Neem bijvoorbeeld deze pluizige hondentrap waarmee u het uw harige viervoeter eenvoudig maakt om bij u op de bank te komen relaxen na een stressvolle dag op werk. De hondentrap zal uw slechts € 44 terugzetten, terwijl het trappetje voorheen €44,99 kostte, een korting van 12%.

Hondentrap op Bol.com

Sommigen honden(rassen) kunnen nou eenmaal minder hebben dan anderen en dus komt een hondentrap goed van pas om gewrichtsproblemen te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. Daarbij is het een kleine prijs die u moet betalen om het leven van uw geliefde huisdier makkelijker en gezonder te maken.

Is uw geliefde viervoeter nu wat is aangekomen en wat van zijn mobiliteit heeft verloren of nog steeds een puppy? De tredes maken het makkelijker als hij de sprong nog niet helemaal op eigen kracht aankan.

Hondentrap

De hondentrap is te koop bij Bol.com voor € 44,19.

De trap is gemaakt door het bedrijf Flamingo, voorzien van een zachte fleece stof en is aan de onderzijde dichtgemaakt met doek. Het zal uw hond een worst zijn, maar de trap komt in een grijze kleur en is 41 centimeter breed en 29,9 centimeter hoog. Als u een Deense dog of Sint-bernard in huis hebt, zal deze trap dus niet van pas komen.

Valt goed in de smaak

Verder wordt het product geleverd met een afneembare hoes. Een perfect cadeau voor Dierendag. Oké, dat is pas in oktober, maar het kan uiteraard geen kwaad om alvast iets in te slaan.

Op het moment van schrijven zijn er 24 recensies geschreven op Bol.com en het overgrote deel ervan is zeer te spreken over het huisdiervriendelijke attribuut. 18 mensen geven de trap zelfs het hoogst haalbare aantal sterren, terwijl één iemand suggereert dat het nogal een gammel ding is.