Wie het maakt in de US of A, koopt geregeld een huis in de luxe buurten van Los Angeles. Het panorama-uitzicht, idealiter vanuit een zwembad, kijkend over LA. Het spreekt tot de verbeelding; de Amerikaanse droom. Die droom waarmaken is de Amerikaanse rapper Travis Scott wel gelukt, zo bewijst zijn bizar luxe mansion in LA.

Welkom in de wereld van de rappende multimiljonair

Deze luxe mansion van Travis Scott staat in Sky Lane. De exclusieve buurt grenst aan het Topanga State Park. Volop zuurstof dus. Weg van de smog. Met Bel Air en Beverly Hills nog steeds op enkele kilometers afstand.

Diverse verschillende set-pieces en ruimtes maken dit huis buitensporig luxe: twee enorme dakterrassen, een zwembad buiten, een eigen home theater met dertien stoelen, fitnesszaal en wijn kelder. Of de inloopkast van de master slaapkamer waar je praktisch twee tafelvoetbal tafels kwijt kunt. 

De gasten kunnen in hordes komen feesten dankzij de zeven slaapkamers. Er is in de garage ruimte voor twintig auto’s. En dat zwembad is trouwens een infinity pool. 

Luxe intrek van Travis Scott is een ‘koopje’

De hectare grond waarop het huis staat zou je gerust in bladgoud kunnen bedekken voor wat alles samen kostte. Maar toch heeft Travis Scott met deze luxe mansion een mooie deal gescoord. Het huis kwam in 2019 op de markt voor 42.500.000 dollar, Scott kocht het uiteindelijk voor 23,5 miljoen dollar in 2020.

Wat de mansion nu waard is? Ongetwijfeld iets meer, de data ontbreekt op het moment van schrijven. Scott zou naar verluidt 65 miljoen dollar aan vermogen hebben anno 2022. Deze luxe mansion is een mooie investering voor de langere termijn, dat zeker.

 

Zie hier voor meer foto’s